Холандският гранд Аякс чрез своя спортен директор Марк Овермарс взе

...
Холандският гранд Аякс чрез своя спортен директор Марк Овермарс взе
Коментари Харесай

От Аякс заявиха: Няма мърдане за Юнес, ще ходи в Наполи

Холандският гранд Аякс посредством своя състезателен шеф Марк Овермарс взе ясна позиция по проблема „ Амин Юнес в Наполи”. От амстердамския отбор обявиха, че няма метод офанзивният халф да остане при тях след края на сезона, защото има подписано съглашение с Наполи.

Наполи се готви за правосъдна борба с ново попълнение

Случаят на немския национал стана гореща тематика през последните седмици, откакто стана ясно, че той се пробва да откри метод да не съблюдава договора, по силата на който от 1 юли тази година е състезател на неаполитанци. Юнес и неговият татко, който водеше договарянията, се аргументират със здравословните проблеми на дядото на футболиста, само че точно поради тях Наполи направи жест, като не го притегли незабавно, а отсрочи прекосяването за идната акция.

От „ везувиани” към този момент заплашиха, че Юнес може да си има правни проблеми, в случай че не почете сделката. Днешната позиция на Аякс пък подсигурява за холандския гранд, че той няма да бъде общопризнат като взаимен клуб, в случай че се стигне до наказания за 24-годишния Юнес.

В Италия: Наполи се опари от своя безсрамен Бербатов

„ От информацията, с която аз разполагам, Юнес към този момент е подписал с Наполи”, сподели Овермарс пред холандските медии. „ Като резултат от това той не може да остане при нас за идващия сезон.”

Съществува голяма възможност Юнес в никакъв случай да не играе за Наполи, като италианците може би ще го разгласят за обмен сега, в който договорът му влезе в действие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР