Холандският гранд Аякс чрез своя спортен директор Марк Овермарс взе

Холандският гранд Аякс чрез своя спортен директор Марк Овермарс взе ...

От Аякс заявиха: Няма мърдане за Юнес, ще ходи в Наполи.


Холандският гранд Аякс чрез своя спортен директор Марк Овермарс взе ясна позиция по казуса „Амин Юнес в Наполи”. От амстердамския тим заявиха, че няма начин офанзивният халф да остане при тях след края на сезона, тъй като има подписано споразумение с Наполи.

Наполи се готви за съдебна битка с ново попълнение

Случаят на германския национал стана гореща тема през последните седмици, след като стана ясно, че той се опитва да намери начин да не спази контракта, по силата на който от 1 юли тази година е играч на неаполитанци. Юнес и неговият баща, който водеше преговорите, се аргументират със здравословните проблеми на дядото на футболиста, но именно заради тях Наполи направи жест, като не го привлече веднага, а отложи преминаването за следващата кампания.

От „везувиани” вече заплашиха, че Юнес може да си има правни проблеми, ако не уважи договорката. Днешната позиция на Аякс пък гарантира за холандския гранд, че той няма да бъде възприет като солидарен клуб, ако се стигне до санкции за 24-годишния Юнес.

В Италия: Наполи се опари от своя аморален Бербатов

„От информацията, с която аз разполагам, Юнес вече е подписал с Наполи”, каза Овермарс пред холандските медии. „Като резултат от това той не може да остане при нас за следващия сезон.”

Съществува огромна вероятност Юнес никога да не играе за Наполи, като италианците може би ще го обявят за продан в момента, в който договорът му влезе в сила.

Източник: gong.bg