Холандският футболист Жорди ван дер Лаан се раздели с Телстар,

...
Холандският футболист Жорди ван дер Лаан се раздели с Телстар,
Коментари Харесай

Футболист беше изгонен от отбора си, след като гледа на живо мача на Аякс в Лондон

Холандският футболист Жорди ван дер Лаан се раздели с Телстар, откакто " избяга " от тима си, с цел да гледа онлайн полуфинала от Шампионската лига сред Тотнъм и Аякс Амстердам. Той е оповестил пред управлението, че е болен и не може да тренира, а вместо това е пътувал до Лондон и е следил първия мач сред двата тима.

25-годишният нападател беше уловен от камерите на новия стадион на Тотнъм и това е довело до раздялата.

Highlight: Tottenham 0 Ajax 1 - https://t.co/x2Jw1KLW4g pic.twitter.com/FTHvczJP0Q
— Official_footballmeal (@OFootballmeal) 6 май 2019 година " Знам, че обстановката е странна. Говорих с Пиет (Бутер, механически директор) в четвъртък и взехме решение да се разделим по взаимно единодушие. Казах им, че съм болен, тъй като другояче нямаше да ме освободят от тренировки. Взех решението, тъй като Телстар към този момент не играе за нищо, а и аз не получавам доста минути на терена ", сподели Ван дер Лаан в изявление за IJmuider Courant.

" Още преди началото на мача бях уведомил част от управлението, че съм в Лондон, тъй че надали са останали сюрпризирани, когато са ме забелязали по малкия екран. И въпреки всичко е необичайно, че изпъквам на всички фотоси с огромната ми глава ", добави той.

Сега Ван дер Лаан се приготвя да посети и реванша в Амстердам, откакто самият футболист написа в обществените мрежи, че " по този начин или другояче към този момент е свободен ". Холандски публицист му предложи акредитация в подмяна на няколко бири и нападателят одобри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР