Холандският Фокс Спортс в понеделник спря за седмица като анализатор

...
Холандският Фокс Спортс в понеделник спря за седмица като анализатор
Коментари Харесай

Холандска легенда загази заради нацистки поздрав

Холандският Фокс Спортс в понеделник спря за седмица като анализатор някогашната нидерландска звезда Марко ван Бастен за това, че споделя „ Зиг, Хайл “ в ефир.

От малкия екран обявиха, че ще дадат заплатата на някогашната холандска футболна звезда за седмицата на Холандския институт за проучвания на войната, холокоста и геноцида.

55-годишният Ван Бастен направи коментара по платения канал Фокс Спортс след изявление преди конфликта сред Аякс и Хераклес.

Думите му можеха да се чуят в студиото мигове след изявлението на телевизионния водещ Ханс Край на немски с немския управител на Хераклес Франк Вормут.

"Не е доста прекрасен, sieg heil, pfannkuchen (палачинка) ", сподели Ван Бастен, употребявайки поздрава на немските нацисти.

„ Изобщо нямах желание да скандализирам хората. Исках единствено да обясня „ Ханс “ на немски “, сподели разкаялият се Ван Бастен.

Фокс съобщи, че заплатата на Ван Бастен за седмицата ще бъде изплатена на Холандския институт за военна документи, с цел да се разпространяват знанията за историята на Втората международна война “./БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР