Холандският Аякс вече има вкарани 160 гола във всички турнири

...
Холандският Аякс вече има вкарани 160 гола във всички турнири
Коментари Харесай

Аякс вкара рекордните 160 гола през този сезон

Холандският Аякс към този момент има вкарани 160 гола във всички шампионати през този сезон. Само във вътрешното състезание попаденията са 111.

Вчера полуфиналистът в Шампионската лига победи Витес 4:2 в мач от 32-ия кръг на Ередивизи. 160-те попадения са връх за всички времена за холандски тим в границите на един сезон, а футболистите на Ерик загар Хаг имат да изиграят още мачове.
 Аякс взе скалпа и на Ювентус след победа на открито с 2:1
Аякс го направи още веднъж! Ювентус и Роналдо навън от Шампионска лига!

Холандците надиграха тотално противника си след почивката

Друг забавен факт е, че сръбската звезда на Аякс Душан Тадич има присъединяване в цели 55 гола на отбора този сезон. 30-годишният Тадич има 34 гола и 21 асистенции. Тадич означи два гола от дузпи и добави към тях асистенция против Витес.

Съотборникът му Хаким Зиех също прави страховит сезон и е с 20 гола и 20 асистенции. Мароканецът осъществя първото попадение при успеха против Витес през вчерашния ден. Точно Витес е тимът, който изкачи амстердамци на първото място, откакто съумя да направи 3:3 против ПСВ Айндховен.

Аякс е с 3 точки задатък пред ПСВ Айндховен, който в четвъртък гостува на Вилем II. Аякс има голова разлика +81, а ПСВ е с +68 и най-вероятно тя ще дефинира новия първенец на Холандия. Аякс ще гостува е неделя на Граафшап, а на 12 май ще банкет Утрехт. Айндховен играе в неделя с Херклес и гостува в последния кръг на АЗ Алкмаар.
 Снимка 410465
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР