Холандският Аякс показа изключителна креативност, за да смекчи яростта на

...
Холандският Аякс показа изключителна креативност, за да смекчи яростта на
Коментари Харесай

Аякс наказа вратар още при представянето му

Холандският Аякс сподели изключителна креативност, с цел да смекчи яростта на почитателите поради привличането на 19-годишния надарен вратар Кйел Скерпен от тима на Емен.
 Аякс и Барселона са първите полуфиналисти в ШЛ
Шефовете на клуба, който доближи до полуфинал в Шампионската лига, желаеха младока, само че последователите се оповестиха срещу поради негова обява в Туитър, когато е бил 11-годишен. Тогава той написа негативен коментар за Аякс, а в друго свое изявление пък споделя, че избира да играе във безконечния противник Фейенорд.

Това са неща, които почитателите на Аякс мъчно биха преглътнали, само че от клуба направиха нещо невиждано във футболния свят. В формалния Туитър на Аякс се появи видео от канцеларията на клуба, като в него спортния и изпълнителния шеф Едвин ван дер Саар и Марк Овермарс са заели места като строги учители, до момента в който в ролята на неприятния възпитаник е Скерпен.

Те го карат да напише на лист " Аякс е най-хубавият клуб в Холандия ". Ван дер Саар удря по масата и споделя " А в този момент още 100 пъти! ". Видеото стана огромен шлагер и сигурно е развеселило и най-големите съперници на привличането на вратаря. В края на филмчето Ван дер Саар споделя " Достатъчно " и се появява надпис " Кйел, добре пристигнал в най-хубавия клуб в Холандия ".

`Ajax is de mooiste club van Nederland`???????? pic.twitter.com/UusaaWT8mG
— AFC Ajax (@AFCAjax) April 24, 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР