Холандската учителка по биология Деби Хееренс е от онези учители,

...
Холандската учителка по биология Деби Хееренс е от онези учители,
Коментари Харесай

Шокиращо ВИДЕО! Учителка си показа анатомията в час

Холандската учителка по биология Деби Хееренс е от тези учители, които се посвещават напълно на обичаната си специалност. Видеоклипове на уроците й, се разпространиха в интернет, предизвиквайки нечуван интерес във всички краища на света! Тази преподавателка измислила остроумен ход по какъв начин да притегли вниманието на учениците по време на уроците по анатомия.

По време на заниманията, Деби се качва на чина и смъква облеклата си, под които се намира костюм с нарисувани мускули. Според Деби, тази истинска концепция й е пристигнала в мозъка напълно инцидентно. Веднъж тя видяла ексцентрично облечена жена с изображение на мускули. Тогава учителката по биология осъзнала, че подобен костюм ще бъде чудесно образно помагало.

Деби разказала на шефа за концепцията си. Той доста харесал смелата концепция на учителката и дал позволение да употребява този трик. Нагледната проява на части от човешкото тяло имала голям резултат. Учениците прелестно разбрали и запомнили материала и в идващия урок те отговаряли чудесно!

Вдъхновена от този триумф, Деби Хееренс попълнила своя демонстрационен дрешник с още няколко костюма с изображение на кости и вътрешни органи. Видеоклипът по-долу демонстрира един от уроците на Деби. Струва си да се види най-малко един път!

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР