Холандската търговска камара в България е един от партньорите на

...
Холандската търговска камара в България е един от партньорите на
Коментари Харесай

Астрономите в България подкрепят събитието Следваща цел: Марс

Холандската комерсиална камара в България е един от сътрудниците на събитието. В камарата членуват над 50, измежду тях одобрени международни компании, представляващи холандския бизнес у нас, както и компании с ползи и активност към Страната на лалетата.

„ За нас е наслаждение да си партнираме с Холандската комерсиална камара в България, защото гостът ни Бас Лансдорп и самодейността Mars One са също от Холандия. Партньорството ни показва ясно връзката сред бизнеса и плановете, свързани с космоса. “, разяснява Момчил Кръстев – създател на фондация ELEVATE, която има за цел да води у нас международни бизнесмени и водачи, които внасят смяна посредством своята активност, с цел да вдъхновят младите в България и да им предадат своя опит и познания.

Към Следваща цел: Марс се причислява и Катедра Астрономия на СУ Св. Климент Охридски. Събитието, както всички такива проведени от фондация ELEVATE, има за цел както да въодушеви младежите в България, по този начин и да способства за разширение и обогатяване на техните познания. Сътрудничеството с просветителната институция прави въвличането и на по-голям брой студенти допустимо.

През седмиците до събитието уредниците ще вземат участие в срещи със студенти и гости на лекции за космоса, проведени от Катедра Астрономия, на които ще се дискутира събитието на 23-ти март и разнообразни аспекти, свързани с тематиката за Марс.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР