Холандската полиция съобщи днес, че е задържала 2.5 тона метамфетамини,

...
Холандската полиция съобщи днес, че е задържала 2.5 тона метамфетамини,
Коментари Харесай

Холандската полиция задържа 2.5 тона метамфетамини

Холандската полиция заяви през днешния ден, че е задържала 2.5 тона метамфетамини, което съгласно нея е най-голямата хваната сходна пратка до момента в Европа, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. Стойността на дребно на опиата се прави оценка на "стотици милиони евро ".
Говорителят на полицията Томас Алинг заяви, че към момента не са последвали арести след осъществената акция. "Ние сме по петите им ", добави той, имайки поради притежателите на конфискуваните опиати, които съгласно него са били планувани за експорт, евентуално за Източна Европа. "Не можете да пласирате всичко това единствено в Холандия ", сподели Алинг.
Последни изследвания на отходните води демонстрират, че използването на метамфетамини в холандските градове е относително слаба, в съпоставяне със Съединени американски щати и Австралия, само че нараства.
Холандската полиция разкрила опиата по време на инспекция в офис постройка, в границите на продължаващо следствие. Тя открила, че вторият етаж е по-малък от вътрешната страна, в сравнение с наподобява извън. След това служителите на реда разкрили загадка стая, където метамфетамините били увити в дребни пакети, натъпкани в пазарски торби. Впоследствие полицията разкрила склад в Утрехт, където били съхранявани 17 500 литра химикали, употребявани за филтриране на кокаин и произвеждане на синтетични опиати. Намерените опиати са били унищожени, заяви холандската полиция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР