Холандската полиция откри семейство от 7 души, скрито в мазето

...
Холандската полиция откри семейство от 7 души, скрито в мазето
Коментари Харесай

Шок в Холандия: Семейство чака края на света в мазе от 9 години

Холандската полиция откри семейство от 7 души, прикрито в мазето на отдалечена селска къща покрай село Руйнерволд в северната провинция Дренте, където, са прекарали 9 години " в очакване на края на света ", осведоми Агенция Франс Прес.
Открит е мъж, за който се счита, че е татко на фамилията. В мазето са открити и шест негови деца на възраст сред 18 и 25 години.
Полицията арестува 58-годишен мъж на местопроизшествието, само че той не е бащата.
" Никога до момента не съм срещал нещо сходно ", сподели на конференция локалният кмет Роджър де Грут.
" Полицията стартира следствие, откакто получи сигнал от угрижен за изискванията на живот на хората човек ", сподели де Грут.

Family waited years for the end of the world – News https://t.co/Rm6jkyRZqB
— En24 News (@En24News) October 15, 2019
" Те са водили изолиран метод на живот ", сподели той и добави, че местоживеенето им е било в мазе през последните девет години. Няколко от децата " не са били вписани в родовия указател " или публично регистрирани.
Много въпроси остават без отговор и полицията проверява " всички сюжети ", добави кметът.
Някои от откритите деца „ не са имали визия, че съществуват други хора “, осведоми локалната телевизия, представена от БГНЕС.
Полицията е била сигнализирана, откакто мъж на към 25 години, за който се счита, че е най-големият наследник на фамилията, отишъл в селски бар в неделя вечерта.

Weird news from NL: a family with six adult children has been found living in a farm`s basement. Unclear situation, but it was a kind of cult waiting for the end of the world.https://t.co/wXrf7pP4Mo
— Edwin den Boer (@edbwt) October 15, 2019
Той бил непран, облечен със остарели облекла и много смутен. Казал на съдържателя, че " той не е бил на открито през последните девет години ", споделя притежателят на бара Крис Вестербек. " Той сподели, че в никакъв случай не е ходил на учебно заведение и изглеждаше доста комплициран. Говореше по детски ", споделя Вестербек.
Мъжът му споделил, че е избягал и незабавно се нуждае от помощ. Тогава съдържателят на бара се обадил на полицията. Тогава полицията разкрила прикрито зад долап стълбище, водещо към мазе. В него са се криели мъж, за който излиза наяве, че е бащата на фамилията, и още пет души, за които се допуска, че са негови деца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР