Холандската футболна легенда Кларънс Зеедорф определи като огромна грешка преминаването

...
Холандската футболна легенда Кларънс Зеедорф определи като огромна грешка преминаването
Коментари Харесай

Зеедорф: Напускането на Неймар от Барселона беше грях

Холандската футболна легенда Кларънс Зеедорф дефинира като голяма неточност прекосяването на Неймар от Барселона в Пари Сен Жермен през предходната година.

“Талантът на Неймар е неоспорим, само че той се нуждае от състав, който да му оказва помощ да се развива, с цел да дава най-хубавото от себе си, тъй като той няма да реализира това самичък. Вярвам, че е грях това, че напусна Барселона толкоз бързо. Ако беше останал в клуба за още два сезона, щеше да е друго. Но в този момент той е в ПСЖ и това е пътят, който той би трябвало да следва.
Ouch! PSG star Neymar has been told that his decision to leave Barcelona was a " sin ". https://t.co/ImpBmbqcQx
— Goal (@goal) November 20, 2018 Неймар има потребност и от треньор, който да му даде това, от което се нуждае, тъй като той към момента е доста млад и не е в Европа от доста дълго. Той също по този начин би трябвало да играе дружно с футболисти, които са по-добри от него. Не приказвам за футболни качества, а за играчи, които са печелили по-важни неща и трофеи. Те могат да го образоват и той да ги почита. Не знам дали това се случва в този момент, макар че чакам, че е така”, съобщи Зеедорф пред каталунския “Спорт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР