Холандия ще бъде домакин на континенталната олимпийска квалификация при жените,

...
Холандия ще бъде домакин на континенталната олимпийска квалификация при жените,
Коментари Харесай

Холандия ще е домакин на европейската олимпийска квалификация за жени

Холандия ще бъде хазаин на континенталната олимпийска подготовка при дамите, която ще се организира при започване на януари. Двубоите ще се изиграят от 7 до 12 януари в град Апелдоорн и ще дефинират последния европейски участник на олимпийските игри в Токио през 2020 година
Участие ще вземат 8-те най-хубави тима от ранлистата на ЦЕВ, които към момента не са се класирали за олимпиадата - Италия, Русия и Сърбия подпечатаха билетите си олимпиадата през идната година по-рано това лято.
 Волейболните националки се прибраха след олимпийската подготовка в Съединени американски щати @@@

Осемте отбора, които ще се борят за квота, са (класирането им в ранглистата е в скоби): Холандия (3), Турция (4), Германия (6), България (7) , Полша (8) ), Белгия (9), Хърватия (10) и Азербайджан (11).

ANNOUNCEMENT! The Women's European Olympic Qualification 2020 event will be hosted by The Netherlands from 7 to 12 January 2020! Ready to enjoy this #RoadToTokyo? pic.twitter.com/cJ59zvDBYJ
— CEVolleyball (@CEVolleyball) 27 септември 2019 година
Те ще бъдат разграничени на две групи по четири тима - ще се играе всеки против всеки, след което следват полуфинали на кръст и „ огромен край “, спечелилият в който ще се класира на олимпийските игри в японската столица следващата година.

Събитието ще се организира в емблематичната зала " Омниспорт " в Апелдоорн единствено няколко месеца след осминафиналите и четвъртфиналите на европейското състезание за мъже. През 2015 година градът одобри една от четирите групи на Евроволей при дамите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР