Холандия последва примера на Германия и Австрия и също се

...
Холандия последва примера на Германия и Австрия и също се
Коментари Харесай

И Холандия се възпротиви на сценария „България в Шенген“

Холандия последва образеца на Германия и Австрия и също се възпротиви на опцията България и Румъния скоро да бъдат признати в Шенгенската зона.

„ Юнкер е романтик “, съобщи холандският министър председател Марк Рюте във връзка речта на ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер пред Европейския парламент. Тогава Юнкер съобщи, че двете страни би трябвало да бъдат признати в Шенген.

„ Мисля, че когато някой има видения, би трябвало да се съветва с доктор ", съобщи холандският министър-председател, представен от Romania Libera.

На въпрос за предлагането за неотложно приемане на Румъния и България в Шенген, холандският министър председател отговори: „ Противопоставяме се, има прекалено много опасения за контрола на границите и корупцията ".

Вчера немският вътрешен министър Томас де Мазиер съобщи, че не вижда опция за бързо присъединение на България и Румъния в Шенгенската зона.

В Австрия партийни водачи показаха подозрение дали евентуалните нови страни членки на Шенгенското пространство ще могат да изпълнят условията в областите на стопанската система и сигурността за влизане в Шенген и в еврозоната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР