Холандия ни реже“ за Шенген заради корупцията и нелегалната миграция.

...
Холандия ни реже“ за Шенген заради корупцията и нелегалната миграция.
Коментари Харесай

Холандия ни „реже“ за Шенген заради корупцията и нелегалната миграция

Холандия ни „ реже “ за Шенген поради корупцията и незаконната миграция. Това стана ясно от думите на холандския външен министър Стеф Блок, който се срещна през днешния ден с Екатерина Захариева.
България е една от страните, които охраняват външната граница на Европейския съюз, а Холандия е една от главните дестинации за незаконните мигранти. Холандия зависи мощно от положителния граничен надзор на външната граница на Европейския съюз. Чухме за споделеното предпочитание от българското държавно управление България да стане член на Шенген. Ние разбираме това предпочитание, само че се надявам, че и вие ще разберете, че и холандският народ знае за огромния брой мигранти, които доближават до нашата страна. Той би трябвало да е убеден, че ще има извънредно мощен и праволинеен надзор на външната граница преди да одобри България в Шенген, уточни Стеф Блок.

Попитан какво е належащо, с цел да получи България поддръжката на Холандия за влизане в Шенген по въздух и море, Блок съобщи: " Впечатлен съм от постигнатия напредък. Министър-председателят ми сподели многочислени фотоси от оборудванията, които охраняват границата ви, само че има още една част, обвързвана с граничния надзор – по какъв начин се оправя държавното управление с корупцията, какъв е методът към трафика на хора, има ли спомагателни системи, които са внедрени за битка с трафика на хора и корупцията. В тези области считам, че има потребност от спомагателен прогрес. Трябва да има по-стриктна система в това отношение, съобщи Стеф Блок.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР