Холандия надви Франция и запази шансове за първото мястоОтборът на

...
Холандия надви Франция и запази шансове за първото мястоОтборът на
Коментари Харесай

Холандия надви Франция и запази шансове за първото място

Холандия надделя Франция и резервира шансове за първото място
Отборът на Холандия победи с 2:0 вкъщи международния първенец Франция в среща от шампионата Лига на нациите.,,Лалетата “ нанесоха първа загуба на,,петлите “ след извоювания Мондиал в Русия през лятото. Освен това триумфът на възпитаниците на Роналд Куман означаваше, че Германия изпада от Група А в Група Б.

Първата част в Ротердам мина под диктовката на домакините, които имаха голямо преимущество във владението на топката, само че по този начин и не доближиха до чисти голови положения пред вратата на Юго Лорис. След няколко рискови центрирания на Мемфис Депай в наказателното поле, Жоржиньо Вайналдум откри резултата в 44-та минута, с цел да даде подобаващ задатък на Холандия.

През втората част картината на терена не се промени, като,,лалетата “ търсеха втори гол, с който да подпечат значимия си триумф. Търпението им бе възнаградено в последната минута на постоянното време, когато Мемфис Депай означи от дузпа, отсъдена за нарушаване на Муса Сисоко против Френки де Йонг.

По този метод играчите на Роналд Куман би трябвало да избегнат провалянето в последния си мач от конкуренцията против Германия, с цел да завършат акцията си преди всичко и да се класират за финалите на Лига на нациите. Ако международният първенец от 2014 надвие холандците, то Франция ще завърши на върха в групата. Двубоят сред Германия и Холандия е в понеделник в Гелзенкирхен. Ето и останалите резултати от през вчерашния ден:

Група 1, Лига В:

Словакия – Украйна 4:1

Група 4, Лига В:

Уелс – Дания 1:2

Група 3, Лига С:

Словения – Норвегия 1:1

Група 4, Лига Д:

Гибралтар – Армения 2:6

Лихтенщайн – Македония 0:2. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР