Холандия и Германия оправдаха, че даже и надминаха очакванията за

...
Холандия и Германия оправдаха, че даже и надминаха очакванията за
Коментари Харесай

5 гола, обрати и зрелище от най-висока класа! Германия матира Холандия в края!

Холандия и Германия оправдаха, че дори и надминаха упованията за зрелищен мач! Бундестимът завоюва с 3:2 в Амстердам с попадение в последната минута на дуела, който мина през куп любопитни моменти.

Още първите минути подсказаха, че на " Йохан Кройф Арена " следва да следим трогателен и изпълнен с голове конфликт. С конспирация до последните секунди...

Германците влязоха по-добре в мача и имаха опция да открият резултата след 2 минути игра посредством Серж Гнабри, само че Яспер Силесен избави удара на футболиста от наказателното поле.

Постепенно домакините съумяха да изнесат играта в по-предни позиции, само че не доближиха до рискове пред вратата на Мануел Нойер. Германците пък, въпреки очевидно да бяха приели играта в личната си половина, бяха по-опасният и по-добре организиращ офанзивите си тим.

След четвърт час селекцията на Льов поведе в резултата!
 Снимка 414178
Източник:

Атака по левия фланг приключи с центриране в наказателното поле, Де Лихт се подхлъзна, а топката бе овладяна от Сане, който с доста прекрасен диагонално в далечния ъгъл вкара за 1:0!

Попадението не смути домакините, които потеглиха решително в предни позиции, а в границите на няколко минути Райън Бабел пропусна две 100-процентови положения, при които Нойер сподели необикновен инстикт при удари от извънредно близка отдалеченост!

Изглеждаше, че холандците са по-близо до равнене, когато гостите нанесоха втори удар!

Много добра солова акция на Серж Гнабри приключи с майсторско осъществяване на последния, който с удар с вътрешен фалц от наказателното поле препарира Силесен за 2:0!

При резултат 2:0 пристигна почивката...

Холандците обаче полетяха единствено 3 минути след паузата!

Остро центриране на Мемфис Депай приключи с прецизен удар с глава на Де Лихт, който понижи на 1:2, а попадението вдъхна спомагателна убеденост на играчите на Роналд Куман.

Те натикаха своя противник в личната му половина и по всичко личеше, че е въпрос на време да стигнат до изравнителен гол! И той пристигна в средата на полувремето!

Мемфис Депай се възползва от безредие в наказателното поле и с компактен удар в ъгъла по земя вкара за 2:2!

Последваха още офанзиви по посока вратата на Нойер, който обаче не позволи нов гол във вратата си. Развръзката се случи в 90-ата минута!

При единствената си рискова офанзива през второто полувреме, Гинтер бе изтърван отляво в наказателното поле, подаде паралелно към Шулц, който осъществя победното попадение за 3:2!
 Снимка 414177
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР