Холандия и Австралия потвърдиха, че са започнали тристранни разговори с

...
Холандия и Австралия потвърдиха, че са започнали тристранни разговори с
Коментари Харесай

Холандия, Австралия и Русия преговарят за сваления самолет MH17

Холандия и Австралия потвърдиха, че са почнали тристранни диалози с Русия по отношение на продължаващото следствие на сваления малайзийски пътнически аероплан MH17 над Украйна през 2014 година, осведоми АП.

Двете страни оповестиха през предходната година, че Русия е виновна за даването на оръжие на проруските сили във войната в Източна Украйна, които са свалили самолета, довело до гибелта на всички 298 души на борда , в това число 196 холандци и 38 австралийци.
 Близки на жертвите от полет MH17 подадоха иск против Путин
Близки на жертвите от полет MH17 подадоха иск против Путин

Искът е за 330 милиона $...

Холандският външен министър Стеф Блок и австралийският му сътрудник Марис Пейн оповестиха, че първите тристранни диалози за случая са се провели по-рано този месец след дипломатически опит по-рано тази година.

На взаимна конференция с Пейн в Сидни холандският министър означи, че не могат да разкрият наличието от този развой, тъй като диалозите са конфиденциални.

Но мога да кажа това: Ангажирани сме да достигнем до истината, правораздаване и вдишване на отговорност, посочи Блок.

Международните следователи оповестиха през предходната година, че има доказателства, че самолетът Boeing 777 е свален със зенитно-ракетен комплекс " Бук " , който е владеене на съветските въоръжени сили. Русия отхвърля обвиняванията.
 Русия лъже за MH17, отвърна Киев
Русия лъже за MH17, отвърна Киев

Още една несполучлива неистина на Кремъл за прикриване на закононарушението

Ако Русия в последна сметка признае някаква форма на юридическа отговорност, родственици на починалите могат да изискат отплата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР