Холандия е големият победител на Евровизия. На второ място остана

...
Холандия е големият победител на Евровизия. На второ място остана
Коментари Харесай

Холандия триумфира на "Евровизия"

Холандия е огромният победител на " Евровизия ". На второ място остана Италия, а на трето Русия. След месеци подготовка 26 страни доближиха до огромния край на тазгодишното издание на състезанието. Миналогодишната победителка Нета Барзилай връчи трофея на Дънкан Лорънс за осъществяването на песента Arcade. Тя му завоюва 492 точки от феновете и журито и справедливо завоюва първото място. Втори - с по-малко от 30 точки разлика, остана италианецът Мамут, чиято " Солди " му донесе успеха на фестивала " Сан Ремо ". Резултатът бе избран от композиция от гласовете на експертното жури и феновете от всички 41 страни участнички в състезанието. Песента на Лорънс получи огромна известност в уеб страниците за събаряне на музика, откогато дебютира при започване на годината. Победата е първа за Холандия от 44 години, което трансформира Лорънс във водеща вест в страната.

Успехът не беше елементарен. Тазгодишното издание се оказа едно от най-оспорваните в последно време. Резултатът на Дънкан Лорънс беше доста непосредствен до този на изпълнителя от Швеция, а мощно се показаха също и Русия и Северна Македония. „ Евровизия ” се организира в Израел, което докара до апели от редица организации за протест.

На финала в Тел Авив Мадона извърши новия си сингъл Future дружно с американската хип-хоп звезда Quavo и прикани почитателите си " в никакъв случай да не подценяват силата на музиката да сплоти хората ". 60-годишната мегазвезда извърши две песни, като първата беше шлагерът й Like A Prayer от 1989 година Мадона пя на фона на фон, наподобяващ черква с хор, облечен с отшелнически плебеи. Quavo, част от хип-хоп групата Migos, по-късно се причисли към нея за повлияното от реге осъществяване Future от идния й албум Madame X. В изказване, оповестено в американските медии по-рано, Мадона споделя: " Никога няма да се откажа от музиката, с цел да отговоря на политическия дневен ред на някого, нито ще спра да приказвам против нарушаванията на правата на индивида, където и да са по света ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР