Холандецът Уесли Снайдер изненадващо напусна тима на Галатасарай, след като

...
Холандецът Уесли Снайдер изненадващо напусна тима на Галатасарай, след като
Коментари Харесай

Бербатов и Снайдер - футболисти с еднакви съдби

Холандецът Уесли Снайдер изненадващо напусна отбора на Галатасарай, откакто договорът на футболиста бе преустановен по взаимно единодушие.

Халфът призна, че повода за напускането на турския гранд е наставникът на отбора Игор Тудор. Подобна бе ориста преди време и на Димитър Бербатов в гръцкия ПАОК, където треньор бе същият хърватски експерт.

Снайдер добави, че към момента не е наясно какво ще направи с кариерата си оттук насетне, като първоначално ще се прибере в родината си, където ще чака предложения. Интерес към услугите му има от страна на италианския Сампдория.

" Разбира се, че съм печален. Не е доста прелестно, когато би трябвало да си тръгнеш по този метод. Вярвам в качествата си. Все още не знам кои клубове се интересуват от мен. Обръшам страницата.

Треньорът направи своя избор. Той избра да не работи повече с мен. Ако някой треньор не желае да работи с теб, то тогава би трябвало да погледнеш някъде другаде. Все още нямам никакви проекти.

Ще се върна в Амстердам и там ще видя какво ще върша. В момента нямам проекти, само че имам вяра във опциите си и съм сигурен, че нещо ще дойде “, сподели Снайдер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР