Холандец, който живее постоянно в Испания, беше отвлечен и държан

...
Холандец, който живее постоянно в Испания, беше отвлечен и държан
Коментари Харесай

Банда иска 1,5 млн. евро откуп за холандец

Холандец, който живее непрекъснато в Испания, беше похитен и държан 11 дни замаян от източноевропейска тайфа, която желала 1,5 млн. евро откуп, заяви полицията, представена от " Франс прес " и БГНЕС, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Мъжът, чиято идентичност не се разкрива, живее в Йорет де мар – курортно градче в Североизточна Испания, и бил отвлечен на 12 юни от мъже, предрешени като служители на реда. Похитителите издебнали жертвата до дома й. Източноевропейците блъснали холандеца, вързали му очите и с оръжие го вкарали в багажника на кола, разказал мъжът откакто бил освободен.

След похищението грабител употребявал мобилния телефон на холандеца и се обадил на жена му с искане на 1,5 млн. евро откуп, с цел да бъде освободен. Докато бил държан в плен, холандецът непрестанно получавал успокоителни от тартора на бандата – румънец, който учел медицина в Мадрид.

След сигнал на фамилията полицията проследила бандитите.

Холандецът е освободен 11 дни по-късно след полицейска интервенция в Касарубиос дел монте – градче покрай Мадрид, където бил държан. Органите на реда се намесили часове преди да изтече срокът за предаване на откупа на хотелски паркинг край автомагистрала.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР