Хокеен клуб НСА победи Червена звезда с 15:1. Трябва да

...
Хокеен клуб НСА победи Червена звезда с 15:1. Трябва да
Коментари Харесай

НСА разгроми осакатения отбор на Червена звезда

Хокеен клуб НСА победи Червена звезда с 15:1. Трябва да се означи, че новаците в елита бяха без няколко значими играчи. Освен това през третия интервал вратарят Явор Мечков, който се отличи с изключителни спасявания, получи травма.

Това очевидно се отрази на играта на тима и резервата Любомир Николов получи шест попадения до края на мача. Марио Атанасов блесна с три гола и две асистенции за НСА, а при 3:0 пропусна и дузпа. Емил Залеев също се разписа три пъти. Мартин Наков приключи с две попадения и две асистенции, а Кристиан Веселинов завърши присъединяване си в мача с два гола и асистенция.

Джошуа Хънт също осъществя две попадения. Александър Гацев приключи с гол и асистенция. Светлин Стоев също беше прецизен, а Мартин Перчемлиев осъществя последния гол в мача с удар от централната линия. Христо Фицов стартира на вратата на „ учените “, а в средата на втората третина отстъпи мястото си на Иво Шипков. Играчите на Червена звезда пропуснаха няколко положения за гол, при които се озоваваха сами против някой от вратарите на НСА.

Две такива имаха още при започване на мача, когато резултатът беше 0:0. Единственото попадение за тима беше осъществено от Борислав Димитров през втората третина, а асистенцията беше на Антон Здравков.

Източник: Хокейни Новини/Hockey News
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР