Ходя всеки ден на работа, за разлика от колегите от

...
Ходя всеки ден на работа, за разлика от колегите от
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Колко пъти БСП ще излиза от зала?

Ходя всеки ден на работа, за разлика от сътрудниците от Българска социалистическа партия. Това съобщи в утринния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

"Има подозрение за операции във вътрешнопартийните избори при социалистите. ГЕРБ имат един сполучлив водач, който от Българска социалистическа партия не са победили нито веднъж на избори ", сподели още тя.

"Не се противопоставяме на машинното гласоподаване - болшинството е гласувало текстовете и са отпуснати пари за машините ", разкри Атанасова по тематиката за машинното гласоподаване.

Истинският спор е за доверието в институците и политиците, то не може да е пленник на машините, добави националният представител от ГЕРБ.

"Дали съществуването единствено на машини е гаранция за доверие на обществото към изборите ", попита Атанасова.

"ГЕРБ имат 121 гласа при внасяне на плана за нова Конституция, ще има и парламентарно болшинство - даже и повече от 121 народни представители ", разяснява тя.

Колко пъти Българска социалистическа партия ще излиза от зала? Данъкоплатците им заплащат заплатите, приключи Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР