Ходила съм два пъти при него на грим. Исках да

...
Ходила съм два пъти при него на грим. Исках да
Коментари Харесай

Нора Недкова Без Свян: Спала Съм С Известни И Богати Мъже! Вижте Обаче Какво Разкри За Кулагин

„ Ходила съм два пъти при него на грим. Исках да тествам нещо ново и друго. Ние с него бяхме познати, не другари. Скарахме се по време на присъединяване ни в „ Черешката на тортата “, откакто той откри, че аз съм единственият човек, посредством който може да стане прочут и да дръпне нагоре.

Когато човек е запленен от славата и не вижда действително себе си, стига тъкмо до това и наподобява по този метод като Кулагин “, счита Норчето.

Тя продължава да твърди, че с помощта на нея Кулагин е спечелил мечтаната популярност. От шест години той желал да влезе в Къщата на Големия брат и в този момент най-сетне осъществил желанието си.

Недкова призна още, че в Къщата в Нови хан я дразнили всички. Освен Ваня Костова и Веселин Плачков, както и Мира Добрева. Но след това усетила, че лицето на Българска национална телевизия е подправена, тъй като се тормозила единствено по какъв начин ще се показа в шоуто.

„ Всички се оказаха изключителни лицемери. Може да съм, както споделят, невъзпитана и лицемерна, само че съм откровена, същинска и нелицемерна “,категорична е русокоската.

Не се възприема за „ посредствена и тъпа ”, тъй като е приключила главното си и междинното си обучение. И в този момент й следва да отбрани дипломната си работа в университета.

Родителите й били удовлетворени, че излязла от Вип Брадър. Закани се да съди Кулагин, че е замесил името на татко й в нечисти покупко-продажби.

Нора Недкова призна, че е имала алъш-вериш с богати и известни мъже. Но имената на Слави Трифонов, Христо Сираков и Криско не били измежду тях, написа " Разкрития ".

Би се съгласила да влезе още веднъж във Вип Брадър, само че без Кулагин. Или с цел да получи своя реванш.

Бих се върнала там за реванш. Искам да слага всички на мястото им. Сега даже не са излъчили всички кавги и по какъв начин ги нареждам в Къщата, безапелационна е плеймейтката.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР