Ходъл се възстановява у дома след прекарания инфарктБившият селекционер на

...
Ходъл се възстановява у дома след прекарания инфарктБившият селекционер на
Коментари Харесай

Ходъл се възстановява у дома след прекарания инфаркт

Ходъл се възвръща вкъщи след прекарания инфаркт
Бившият селекционер на Англия Глен Ходъл е вкъщи, където се възвръща след прекарания инфаркт предишния месец, заяви в изказване негов представител. 61-годишният британец получи сърдечен удар, откакто припадна в студиото на телевизионния канал BT Sport, където бе извикан като анализатор.,,След като получи инфаркта на 27 октомври, Глен получи специфична здравна помощ в болница,,Свети Бартоломей “ в Лондон “, се споделя в известието.

,,За да спасят Глен, се наложи да го оперират. Той реагира добре на лекуването и е в своя дом, където се възвръща след хирургическата намеса. Семейството му желае да благодари на медицинския личен състав и всички хора, които оказаха по един или различен метод своята поддръжка към него “, се прибавя още в изказването.

Освен че бе ментор на Англия през 90-те години, Ходъл изигра 53 мача като футболист за,,трите лъва “ сред 1979 и 1988 година, и бе считан за един от най-талантливите играчи на своето потомство. Ходъл е най-известен с интервала си в Тотнъм Хотспър, където завоюва Купата на УЕФА и два пъти ФА Къп, а в добавка на това стана и първенец на Франция с Монако през 1988 година. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР