Хоакин Финикс заяви, че разкритикуваната му роля в Жокер“ е

...
Хоакин Финикс заяви, че разкритикуваната му роля в Жокер“ е
Коментари Харесай

Хоакин Финикс за върха в кариерата си – покорилият Торонто и Венеция „Жокер“

Хоакин Финикс съобщи, че разкритикуваната му роля в „ Жокер “ е „ едно от най-големите прекарвания в неговата кариера “, откакто мрачната и амбициозна акомодация на комикса бе излъчена на филмовия фестивал в Торонто.

След като „ Жокер “ завоюва огромната премия „ Златен лъв “ на филмовия фестивал във Венеция, премиерата му се трансформира в най-горещият билет за най-големия кино фестивал в Северна Америка.

„ Имах безгранична независимост да пояснявам героя си по метод, по който аз го виждам и какво мога да направя с него – нямах възприятието, че има някакви правила “, сподели Финикс, разяснявайки облика на дяволския супер изверг.

Филмът – и осъществяването на Финикс – към този момент оформиха прогнози за „ Оскар “ и несъгласия в идентична степен.

Традиционният противовес на Батман е изигран по несравним метод и от Джак Никълсън и Хийт Леджър, само че интерпретацията на звездата от “Гладиатор ” е може би най-радикалната до момента.

Приветстван като „ ефектен “ от някои критици, той провокира безпокойствие у други, че обрисуването на психологично заболяване и принуждение може да се окаже „ вдъхновяващо “.

“Имаше нещо, което ме привличаше в него и то просто се разви, до момента в който работихме дружно ”, сподели той пред аудиторията в полемика дружно с режисьора Тод Филипс. “Започна да се трансформира в освен това, в сравнение с бих могъл да чакам и това беше едно от най-големите прекарвания в моята кариера. ”

Финикс също отдаде респект на починалия си брат Ривър Феникс, разказвайки по какъв начин Ривър го е предиздвикал да гледа “Raging Bull ” с Робърт Де Ниро като младеж и му споделил, че ще стане артист.

“Той не ме попита, той ми сподели. И аз съм му длъжен за това, тъй като актьорството ми даде толкоз необикновен живот ”, сподели Финикс.

Ривър, който в началото засенчи по-малкия си брат и изигра младия Индиана Джоунс в „ Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход “, умря на 23 години от предозиране с опиати.

Филмът “Hangover ” на Нетфликс също се причисли към останалите продукции на фестивала в Торонто.

Мерил Стрийп го показа на аления килим с Антонио Бандерас и Гари Олдман, които играят ръководители на адвокатска адвокатска фирма в Панама в основата на скандал през 2016 година, когато тя е уличена в подкрепяне на укриването на налози измежду заможния хайлайф.

Бандерас сподели за Агенция Франс Прес, че историята би трябвало да бъде показана като комедия, “защото в противоположен случай можем да плачем ”, до момента в който Олдман сподели, че желаят да показват “цирка на корупцията ”.

Крисчън Бейл и Мат Деймън участваха на премиерата на “Ford v Ferrari ” – филм за съревнование, известно отвън Северна Америка като „ Льо Ман ’66 “.

Бейл, който играе Кен Майлс, сподели, че именитият играч е “човек, който е баща, който е брачен партньор и който не е мегаломан. Човек, който живее живота си с 230 благи в час, без да знае дали може да спре в края му ”.

Международният кино фестивал в Торонто продължава до 15 септември. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР