Хоакин Финикс получи Златен глобус за най-добра мъжка роля за

...
Хоакин Финикс получи Златен глобус за най-добра мъжка роля за
Коментари Харесай

Хоакин Финикс взе "Златен глобус" за участието си в "Жокера"

Хоакин Финикс получи " Златен глобус " за най-хубава мъжка роля за присъединяване си в " Жокера " на церемонията по разпределяне на премиите, състояла се рано тази заран, оповестява " Гардиън ". Лентата беше отличена и за кино музика. Наградите се присъждат в общо 14 кино категории и се считат за мощен индикатор за идните оскари.

Големите спечелили са " Имало едно време... в Холивуд " на Куентин Тарантино, който получи 3 награди - за най-хубав мюзикъл или комедия, сюжет, а Брад Пит - за поддържаща мъжка роля, както и военната драма " 1917 ", която сграбчи оценката най-хубава драма и Сам Мендес получи статуетката за най-хубав режисьор.

Рене Зелуегър си потегли с премията за най-хубава актриса в трагичен филм за ролята си като актрисата и певица Джуди Гарланд в биографичната драма " Джуди ".Тарън Еджъртън взе статуетката за най-хубава мъжка роля в комедия за превъплъщението си в Елтън Джон в " Рокетмен ", а актрисата и рапърка Аукуафина сграбчи оценката в същата категория при дамите за присъединяване си в " Сбогуването " на Лулу Ван.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР