HMD Global, компанията зад Nokia, обяви днес, че Nokia 7

...
HMD Global, компанията зад Nokia, обяви днес, че Nokia 7
Коментари Харесай

Nokia 7 Plus спечели отличието „Най-добър потребителски смартфон“ на наградите EISA 2018

HMD Global, компанията зад Nokia, разгласи през днешния ден, че Nokia 7 Plus е определен за потребителски смарт телефон на годината Европейската медийна асоциация EISA
Наградите EISA се присъждат от най-големия самостоятелен панел в света, включващ над 55 от най-уважаваните профилирани списания и уеб страници. Те групово признаха триумфа на Nokia 7 Plus за забележителния му дизайн, мощност и впечатляващи качества за възпроизвеждане на изображения, откакто го изпробваха против мощната конкуренция в една от най-интересните категории на премиите.
Юхo Сарвикас, основен продуктов управител на HMD Global, сподели:
„Nokia 7 Plus е основан, с цел да достави всичко, на което ние държим като компания, и сме разчувствани от обстоятелството, че това резонира и в мнението на индустриалните специалисти. Стремим се да сътворяваме смарт телефони с съвършената композиция от мощ, фотографски благоприятни условия и моден дизайн във всички ценови категории. Nokia 7 Plus е олицетворение на нашата задача да доставяме устройства, които са толкоз красиви, колкото и мощни, и всичко това на извънредно положителни цени. С Nokia 7 Plus, който към този момент е приет от толкоз уважавана асоциация като EISA, ние потвърждаваме, че е допустимо да доставим жанр и наличие от международна класа в едно мощно устройство. “
Nokia 7 Plus: героят на всеки консуматор
Създаден за създатели, с цел да доставя зашеметяващо наличие, Nokia 7 Plus е същински воин измежду моделите на Nokia.

Nokia 7 Plus съчетава новаторски оптичен хардуер и логаритми за изображения, посредством които улавя моментите от живота в реалистични фотографии. Двоен заден датчик с оптика ZEISS, смесен с ултра-чувствителна 12 MP, широкоъгълна, съществена камера, за постигането на впечатляващи фрагменти и при доста тъмни и доста ярки условия. Разполага и с 13 MP датчик, който обезпечава 2х оптично нарастване за моментите, когато желаете да сте по-близо до действието. Nokia 7 plus може да се похвали и с режима Pro Camera, който разрешава да вършиме фотоси като експерт. Той предлага бърз достъп до ръчни настройки, като баланс на белия цвят, ISO, скорост на пандиза и експонация.

С впечатляващата си 16MP предна камера с оптика ZEISS, Nokia 7 plus се приспособява към условия на неприятна осветеност, като усилва чувствителността към светлина и подсигурява идеални селфита. Технологията Dual-Sight употребява главната и предната камери за реализиране на съвършеното #Bothie и пази фотосите и видеата ви в неограниченото пространство на Гугъл Photos. Три микрофона работят за постигането на обемно и поглъщащо 360° аудио преживяване към вашето 4K видео, с цел да придвижите феновете си в центъра на събитията в една продукция, почтена за огромния екран.

Оптимизиран за оптималната продуктивност когато и да е, той обезпечава необикновен 2-дневен живот на батерията. Благодарение на нежно извития тил и тънките си ръбове, Nokia 7 Plus предлага огромен екран в удобен, моден пакет, до момента в който яркият 6-инчов Full HD+, 18:9 екран прави Nokia 7 Plus съвършен за сърфиране, за игри и развлечения.

Дизайн, нововъведения и технологии
Експерти от целия свят гласоподават за премиите EISA в категории като „ Фотография “, „ Hi-Fi “, „ Домашно кино “ и „ Мобилни устройства “. Всички артикули, номинирани за премия EISA, минават през изчерпателен, многоетапен развой на оценяване, включващ интензивни проби за оценяване на технологията, дизайна и нововъведенията. Продуктите, които минават тези строги проби, са подбрани в съответните категории, което е доказателство за оценките и високата им класа. След проява на цялостно предимство, специалистите гласоподаваха Nokia 7 Plus да грабне наградата за най-хубав потребителски смарт телефон на EISA за 2018 година

Пълен лист с наградените може да откриете на страницата на EISA. Победителят ще бъде показан на IFA, най-голямото ревю за потребителска електроника в света, което ще се организира в Берлин сред 31 август и 5 септември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР