HMD Global, компанията собственик на търговската марка Nokia обяви актуализирана

...
HMD Global, компанията собственик на търговската марка Nokia обяви актуализирана
Коментари Харесай

Представено е превъплъщение на легендарната Nokia 3210 по случай 25-годишнината на оригинала

HMD Global, компанията притежател на комерсиалната марка Nokia разгласи обновена версия на един от най-популярните мобилни телефони от началото на хилядолетието – Nokia 3210.

Новият артикул резервира дизайна на оригинала, като в това време получава някои модерни характерности.

Актуализираната Nokia 3210 поддържа 4G мрежи, има 2,4-инчов пъстър LCD екран и процесор Unisoc T107. Телефонът разполага с 64 MB RAM и 128 MB флаш памет. Капацитетът на паметта може да бъде повишен с още 32 GB, с помощта на наличния слот за microSD карта.

На гърба на телефона е ситуирана 2 МР камера с фенерче, което работи и като мълния. Спецификациите на устройството включват още безжичен адаптер Bluetooth 5.0, MP3 плейър и FM радио. Ще бъде допустимо и свързване с облачните услуги на Nokia, които ще обезпечават достъп до вести, прогноза за времето и услугата YouTube Shorts. Потребителите ще могат да се насладят и на класическата мобилна игра Snake (Змия) на Nokia 3210. Устройството работи с операционната система S30+.

„ Nokia 3210 се смята за един от най-значимите телефони, които Nokia в миналото е разработвала и е обичан от доста хора, за които това е бил първият им мобилен телефон. Този съвременен взор към класическия дизайн в годината на неговата сребърна годишнина сигурно ще притегли вниманието на хората. “

каза Бен Ууд, създател на Музея на мобилните телефони в Обединеното кралство

Nоkia 3210 ще се предлага във наследник (Scuba Blue), златен (Y2K Gold) и черен (Grunge Black) цвят. Цената ще зависи от района на продажба.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР