Хлебарки, произведени в домашни условия в бургаския комплекс „Меден рудник“

...
Хлебарки, произведени в домашни условия в бургаския комплекс „Меден рудник“
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво пуснаха за продажба в бургаския квартал "Меден рудник"!

Хлебарки, създадени в домашни условия в бургаския комплекс „ Меден рудник “ бяха пуснати за продажба в уебсайт за електронна търговия. Цената е от 60 стотинки до 3 лв. – според от размера на екземпляра. Най-скъпи са тези с размерите на детска ръчичка, написа " Бургасинфо ".

Стоката е вносна, акцентира търговеца. Хлебарките, оповестени за продажба, не наподобяват на локалните типове, които кръстосват жилищата в панелните комплекси в Бургас. Те, изяснява експертите, съгласно географското разположение на квартала, влажността на въздуха и обществения статус на притежателите на жилища, са с разнообразни разновидности.

Така да вземем за пример, насекомите, които се трансфораха в същинска злина за жителите на „ Лазур “ са черни и доста по-големи от тези в „ Братя Миладинови “. Във „ Възраждане “ са кафеникави и много дребни. Притискан от „ Лазур “ и „ Изгрев “, в комплекс „ Зорница “ се срещат няколко типа. Насекомите са а са селектирани крилати и са подобаващи за храна на тирариумни животни, акцентира търговецът. Развъждат се бързо и елементарно. За развъждането им не е нужна специфична техника Гадинките не са капризни, могат да се хранят с съвсем всичко-плодове, зеленчуци, а когато стомасите им са празни и няма храна, се самоизяждат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР