Хладно, облачно е ветровито ще е времето днес. Над Западна

...
Хладно, облачно е ветровито ще е времето днес. Над Западна
Коментари Харесай

Слънце на запад, облаци на изток

Хладно, облачно е прохладно ще е времето през днешния ден. Над Западна България ще има слънце, над Източна – обилни облаци. В евероизточните региони ще вали дъжд. След обяд и там ще е без превалявания, а облачността последователно ще намалее. В утринните часове ще духа сдържан до мощен северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне и ще се ориентира от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София 7°-8°. Атмосферното налягане e близо до междинното за месеца. През деня едва ще се увеличи.

По Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна, след обяд ще понижава до незначителна. По северното крайбрежие преди обяд ще превалява дъжд. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 11°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде най-вече облачно, преди обяд с валежи от сняг. След обяд облачността от запад ще стартира да понижава. Ще духа сдържан до мощен северен вятър, който денем ще отслабне и ще стартира да се ориентира от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3°, на 2000 метра - минус 4°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР