Хитрино“ и Локомотив (Русе) завършиха наравно 1:1 в среща от

...
Хитрино“ и Локомотив (Русе) завършиха наравно 1:1 в среща от
Коментари Харесай

Локо изпусна победата в Хитрино

" Хитрино “ и Локомотив (Русе) приключиха наедно 1:1 в среща от отсрочения XIX-и кръг на Североизточната трета лига. С топовен удар от 35 метра Мартин Иванов откри за " железничарите “ в 21-ата минута. Христо Александров изравни за домакините в 73-ата минута.

Русенските локомотивци преобладаваха на терена по време на целия дуел и с малко повече шанс можеха да си тръгнат с трите точки от Хитрино. От углавен удар Мартин Иванов вкара рядко хубав гол, пращайки топката от 35 метра право към вратата, защитавана от Харун Якубов. Вратарят на домакините се оказа неопитен и по този начин резултатът беше открит.

По-късно по време на мача Мартин Иванов още веднъж тества удара си от статични положения, покрай гола бяха Динко Станчев и Валентин Валентинов, само че отбраната на " Хитрино “ не позволи повече изненади.

Домакините от своя страна пробваха да се върнат в мача след почивката. Удар на Ивелин Василев срещна гредата на русенската врата в 58-ата минута. Капитанът на " Хитрино “ Христо Александров възвърне равенството в резултата в 73-ата минута. При безредие в наказателното поле на " железничарите “ след две следващи центрирания, Александров стреля и от тялото на бранителя Огнян Брайнов топката се отклони и влетя в мрежата зад вратаря Христов.

В последните минути и двата отбора имаха своите шансове, само че нов гол по този начин и не падна.

" Отново показахме добра игра и макар отсъствието на няколко основни играчи, успяхме да излезем с чест от този дуел. Наистина можехме да спечелим мача, само че въпреки всичко, би трябвало да признаем, че и домакините си имаха своите шансове.  " Хитрино “ са здрав тим и се видя, че третото им място в класирането не е по никакъв начин инцидентно “, съобщи след края на дуела старши треньорът на русенци Ивайло Кирилов.

Следващият мач на Локо (Русе) още веднъж е посещение. В неделя, 18 март, " железничарите “ ще излязат против втория в класирането отбор на " Суворово “.

Съставът на Локо (Русе) в Хитрино: Радосвет Христов, Мартин Рачев, Огнян Брайнов, Борислав Джарнавлиев, Мартин Иванов, Ивайло Иванов, Мирослав Георгиев, Живко Парашкевов /капитан/, Мартин Недков, Валентин Валентинов (60′ – Диян Руменов), Динко Станчев.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР