Хитовото заведение C’est La Vie Restaurant&Club отбеляза втория си рожден

...
Хитовото заведение C’est La Vie Restaurant&Club отбеляза втория си рожден
Коментари Харесай

Галена, Миле Китич, Теа Тайрович и Емрах на рожден ден на най-култовото заведение в София

Хитовото заведение C’est La Vie Restaurant&Club означи втория си рожден ден с блестящо празненство, което продължи цели 4 дни- от 5-ти до 8-ми април.



Любимото място на българските звезди още веднъж събра най- известните лица за празника си, а на сцената блестяха мега звездата на родната сцена Галена и именитият й сътрудник от прилежаща Сърбия Миле Китич.

Към тях се причислиха и дамата, която е шлагер у нас и на Балканите в последните години- Теа Тайрович, Катарина Живкович и Емрах Стораро.

Безспорен факт е, че толкоз звезди и то от подобен сан на една сцена не са събирани у нас. Освен професионализъм, на сцената те демонстрираха и забележително въодушевление, като Галена и Теа безусловно си спретнаха съревнование по танци, а на сътрудниците и на публиката им бе извънредно мъчно да решат коя е по- добра с чупките в ханша.

Бурни аплодисменти отнесоха освен музикалните любимци, а и останалата стратегия, която управата на заведението бе заела за празника. Блестящи акробати, артисти и танцьори, както и Се Ла Ви Бенд направиха рождения ден още по- цветен и запомняш се.

Сред звездните посетители се откроиха десетки инфлуенсъри, красивите дизайнерки Мая и Мими от Алеса, притежателят на спортни артикули Flair, както и представители на бизнес средата у нас.

На рожден ден се черпи и с изключение на златната торта, домакините се бяха подготвили и с 700 подаръка за своите клиенти, а фойерверките бяха наложителна част от празника. Освен на грандиозно празненство, гостите се радваха и на отлична храна от новото меню на заведението. Не един път е доказвало че е неоспорим водач в нощният живот на София, а от управата дадоха обещание, че занапред предстоят огромни изненади.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР