Хитовият сериал на AXN „Забравена“, чийто снимачен сет бе разпънат

...
Хитовият сериал на AXN „Забравена“, чийто снимачен сет бе разпънат
Коментари Харесай

Стана Катич: Невероятно беше да се върна в България!

Хитовият сериал на AXN „ Забравена “, чийто снимачен сет бе разпънат в България, прикова феновете пред екрана със старта на втория си сезон. Епизодите се въртят всяка сряда от 21 ч, а измежду основните виновници крайният артикул да е толкоз добър е актрисата Стана Катич.

Що се отнася до сюжета - откакто наблюдава и убива своя грабител, Емили (Катич) се пробва още веднъж да се върне към естествения си метод на живот. Това се оказва сложна задача, защото не може да се отърси от пропитото с физически и душевен тормоз в продължение на шест години минало. Повече за приключенията си у нас и развиването на втори сезон Стана описа в изявление, предоставено извънредно на „ Монитор “.

- Какво беше възприятието да се върнете още веднъж в България за втори сезон на „ Забравена “?

- Невероятно беше да се върна още веднъж в България! Голяма част от екипа от първи сезон още веднъж се причисли към нас - и Одед Ръскин, и Навад Хекселман, който режисира първите епизоди. От друга страна сме в една от най-старите елементи на Европа, най-малко сигурно е обитаема от стотици хиляди години, тъй че е в действителност превъзходно да сме тук и в почивните дни да можем да се катерим по планините, да посетим места, които преливат от антична история, да се размотаваме с българския екип – извънредно великодушни и благи хора. А и в България има страхотни винарни с доста хубави виновност.

- Имате ли обичана каскада в този сезон?

- Да и това е боят сред Емили и Томи. Такъв секси пердах не се вижда всеки ден! Тази сцена споделя толкоз доста за връзките посред им. Те желаят да са дружно, желаят да се обичат, желаят да са като всяка една естествена двойка. Но на пътя им стоят толкоз доста спънки, като гнева и болката довели до този пердах, който е по едно и също време отблъскващ и сексуален.

- Новият сезон ще даде ли взор върху историята на Емили преди отвличането й?

- Емили се заравя много надълбоко в предишното си и това, което ме притегля толкоз мощно в сезона е тъкмо тази част от историята. Сега разбираме от кое място идва движещата я мощ и повода за нейното оцеляване, надълбоко вкоренена в предишното ѝ на сираче, отгледано по сиропиталища. Сега виждаме за какво толкоз мощно копнее за дом! А какво значи домът за нея? Сигурност, нормалност или най-малко това, което се приема за нормалност. Наясно сме също, че за нея тази общоприетата нормалност е по-скоро фантазия, както е наясно и самата тя, само че все пак не стопира да се стреми към нея даже и в персонализиран формат, нейна версия на нормалността.

- Талантливият Матю Ле Невез се причисли към прослойка за втори сезон. Как Ви се коства работата с него?

- С него се работи елементарно, той е занимателен, има ужасно възприятие за комизъм. Мат е най-новото попълнение в екипа ни – дойде при нас с цел да играе Кал Исак. Той е прелестен австралийски артист, необикновено изобретателен, държи под око цялостната картина, неотклонен е. Изключителен принос има във внедряването на героя си в цялостната тайнственост и то по най-хубавия метод, също и за развиването на връзките на героя му с другите герои. Освен, че е занимателен и на снимачната площадка с него е радостно, мисля, че сериалът завоюва доста от присъединението му към нас.

- Ако трябваше да опишете сериала с хаштаг, какъв би бил той?

- #MakingThrillersIsComedy ( б. а. - Да снимаш трилъри е забавно)

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР