Хитовият немски сериал „Айнщайн“ ще направи своя дебют в ефира

...
Хитовият немски сериал „Айнщайн“ ще направи своя дебют в ефира
Коментари Харесай

Млад гений разплита криминални загадки в премиерния сериал „Айнщайн“

Хитовият немски сериал „ Айнщайн “ ще направи своя дебют в ефира на NOVA на 27 юли. Премиерната поредност ще показа приключенията на брилянтен академик, който се впуска в разкриването на поредност от тежки закононарушения, макар комплицирания си живот. Всяка делнична вечер от 23:30 ч. “Айнщайн “ ще предложи на феновете увлекателна история, в която ловко са вплетени престъпни загадки, просвета и автентичен комизъм.

Отлично издигнатият сюжет на сериала се концентрира върху живота на 32-годишния Феликс Винтерберг, в чиято роля влиза звездата от „ Кобра 11: Обади се! “ Том Бек. Той е правнук на именития Алберт Айнщайн, само че и най-младият учител по доктрина на физиката в университет в Бохум. Неизлечима наследствена болест, обаче, дава на Феликс няколко години живот, които той е твърдо решен да употребява оптимално, каквото и да му коства това.

Брилянтният академик е изправен пред сложен избор, когато получава обвиняване за корист с незаконни субстанции. Полицията му предлага неустоима договорка – в случай че се съгласи да работи като външен съветник по някои от най-трудните и заплетени престъпни случаи, той няма да влезе в пандиза и ще може да продължи научната си работа. Изпълнените с провокации взаимоотношения с дамите, в това число и с полицейския комисар Елена (Аника Ернст), ще усложнят живота на Феликс в допълнение.

Сценаристи на сериала „ Айнщайн “, който е основан на едноименния ефирен филм от 2015 година, са Мартин Ритценхоф и Матиас Динтер. В Германия „ Айнщайн “ реализира голям триумф, заемайки първото място в своя часови пояс на лъчение. Хитовата продукция е продадена в над 100 територии.

Не пропускайте премиерата на „ Айнщайн “ на 27 юли, сряда, от 23.30 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР