Хитовият изпълнител Кристиан Талев – Криско и половинката му Цветелина

...
Хитовият изпълнител Кристиан Талев – Криско и половинката му Цветелина
Коментари Харесай

Жената на Криско е в тежка депресия след раждането

Хитовият реализатор Кристиан Талев – Криско и половинката му Цветелина Петрова станаха родители в края на септември. Те настояват, че появяването на щерка им Амая ги е трансформирала към по-добро, само че директно след раждането се сблъскали и с компликации. Притесненията били най-много за младата майка, която изпаднала в тежка прочувствена рецесия и изкарала няколко тежки седмици.

Бившата стюардеса и танцьорка Цвети призна, че следродилната меланхолия не я е подминала. Това положение е постоянно срещано при младите майки и е композиция от доста физически и душевен фактори. Постоянното бодърствуване, коренната смяна на всекидневието и незнанието по какъв начин да се оправиш с новия член на фамилията са едни от предпоставките за появяването на душевна подтиснатост. Най-разпространените признаци са възприятие на непрекъсната горест, изтощение, неприятно въодушевление, нервност и безпокойствие. Сънят е нарушен, а подозренията в майчинския потенциал нарастват. Жените се усещат неспособни да се грижат за новороденoто и даже се опасяват, че биха могли да го наранят.

Следродилната меланхолия има разнообразни измерения и при някои майки протича по-леко, до момента в който при други се задържа с месеци. За благополучие обичаната на Криско имала неговата поддръжка и по този начин по-бързо излязла от рецесията. Първите седмици след раждането на бебето Амая били най-трудни, само че последователно Цветелина привикнала с новия си метод на живот и още веднъж върнала увереността си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР