Хитовият изпълнител и продуцент Кристиан Талев – Криско, шашна почитателите

...
Хитовият изпълнител и продуцент Кристиан Талев – Криско, шашна почитателите
Коментари Харесай

Най-после! Криско отслабна

Хитовият реализатор и продуцент Кристиан Талев – Криско, шашна феновете си с нова визия. От последните му фотоси проличава, че свалил десетина кг спрямо предходната година, когато изглеждаше доста по-едър и имаше двойна гуша. „ Тежах близо 80 кг, в този момент съм 68!”, похвали се рапърът, който чака първото си дете от приятелката си Цветелина Петрова.

Орхан Мруад: Искат да унищожат Сузанита!

Криско признава, че от една година води здравословен метод на живот и спортува постоянно. Той показал забележителна воля и зарязал висококалоричните манджи след няколко изявления в мрежата, осмиващи външния му тип и шкембето му. Тогава Талев решил да вземе строги ограничения и почнал диета с най-малък банкет на въглехидрати. Отслабването му не станало внезапно, а последователно, само че за сметка на това резултатите са впечатляващи. „ От доста време съм на здравословен режим. Не хапвам отпадъци, рядко пия алкохол, спортувам. Никога не съм бил в по-добра форма”, радва се изпълнителят.

View this post on Instagram
A post shared by Krisko (@kriskobeats) on Jun 7, 2019 at 12:23pm PDT

Приятелката му Цветелина Петрова била най-доволна от смяната му и го насърчавала да продължава в същия дух. Тя се грижела за него и всеки ден му приготвяла разнообразни ястия, съобразявайки се с диетата му. „ Аз дебеля, а той отслабва!”, шегувала се чаровната брюнетка пред приятелки.

Камелия се пусна по долни дрехи

Новината, че Цвети е бременна, неотдавна бе публично повърдена от бъдещите родители. Хубавицата е в шестия месец и дефинитивно е зарязала работата си като стюардеса. Тя е решила да се посвети на майчинството и към този момент нямала самообладание да гушне бебето в обятията си, написа "Уикенд ".

Според слуховете Криско и жена му чакат момиче – Петрова от дълго време мечтаела за щерка и не щеш ли копнежите й са напът да се трансфорат в действителност. Изпълнителят от дълго време разправя в свои изявленията, че е подготвен за деца и е намерил дамата на живота си, тъй че бе въпрос на време връзките му с Цвети да преминат на идващото равнище. Двамата са дружно повече от две години и по всичко проличава, че се схващат отлично.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР