Хитовият френски сериал Десет процента (Dix pour cent), пожънал глобален

...
Хитовият френски сериал Десет процента (Dix pour cent), пожънал глобален
Коментари Харесай

Ева Лонгория ще продуцира испаноезична версия на популярен френски сериал

Хитовият френски сериал " Десет % " (Dix pour cent), пожънал световен триумф, ще се опита да завладее и Латинска Америка с версия на испански език, продуцирана и отчасти режисирана от актрисата Ева Лонгория, съобщи Франс прес.

" Испаноезичната акомодация е замислена като нов метод, съхраняващ хумора и сатиричния дух, обичани от почитателите ", се показва в изказване на фирмите, стоящи зад плана, измежду които е и ръководената от Лонгория " UnbeliEVAble Entertainment ".

Сериалът с англоезично заглавие " Обадете се на мениджъра ми " (Call My Agent!), се радва на интернационален триумф в стрийминг платформата Нетфликс.

Американското му премеждие даже му донесе отличие на интернационалните награди " Еми " през 2021 година

Сериалът споделя за приключенията на парижка организация, профилирана в ръководството на кариерите на кино звезди. Поредицата включва същински звезди, които играят личната си роля с огромна доза самоирония - Изабел Юпер, Моника Белучи, Жан Дюжарден, Изабел Аджани.

Испаноезичната й версия, предопределена за Латинска Америка, ще бъде продуцирана от Ева Лонгория, американска актриса от мексикански генезис, известна с ролята си в сериала " Отчаяни съпруги ". Тя ще режисира и първите два епизода, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Подобно на доста хора по света, аз съм огромен почитател на истинския сериал през цялото време ", споделя Лонгория.

" Десет % " неотдавна беше приспособен и във Англия и Италия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР