Хитовият актьор Ивайло Захариев и жена му Миряна са разделени.

...
Хитовият актьор Ивайло Захариев и жена му Миряна са разделени.
Коментари Харесай

Иво Захариев напусна Миряна след 7 години брак

Хитовият артист Ивайло Захариев и жена му Миряна са разграничени. Това научи извънредно "България Днес ". Източници, близки до двойката, настояват, че звездата от "Под прикритие " и "Пътят на достойнството " се е изнесъл от фамилния апартамент и живее самичък в настрана жилище. Според тях двете им деца са останали при майка си, само че вървят понякога при татко си. Миряна несъмнено не е видяна да се навърта в новия квартал на суперизвестния си брачен партньор. Според слуховете няма и нова жена в живота на чаровния артист. "България Днес " потърси за коментар Ивайло и Миряна, само че те изрично отхвърлиха да разясняват обстоятелствата към персоналния си живот. Но и не отхвърлиха раздялата си.

Запознати настояват, че от няколко месеца двойката към този момент не живее дружно, а каква е повода за това, те оставят на догадки. От профила в обществените мрежи на Миряна излиза наяве, че напоследък Ивайло не участва в дейния фамилен живот. От август 2018 година звездата от хитовия сериал по Нова "Пътят на достойнството " безусловно е заличен от фамилния живот или най-малко за това приказват фотосите - на последните, оповестени от Миряна, от артиста няма и помен. Макар нееднократно да е споделял, че е много сантиментален, очевидно Ивайло не съумява да съчетае многото си задължения в театъра и киното и грижата за пламъка на любовта сред него и брачната половинка му.

Захариев, който направи най-големия си пробив с присъединяване си в "Под прикритие ", e образец за извънредно грижлив брачен партньор и татко. Той постоянно е забелязван неразделно до фамилията си и не един път е засичан в разнообразни столични градинки да се грижи самичък за синовете си Филип и Дамян.

Ивайло и Миряна са двойка от съвсем десетилетие. Те се срещат в протестантска черква. Само няколко месеца след старта на сантименталните им платонични връзки Ивайло събира храброст да предложи брак на обичаната си. През 2012 година, когато е пикът на славата на чаровния артист, двамата минават под венчилото. На охолно празненство пред 120 посетители те се врекоха във безконечна честност. Церемонията се състоя напълно в протестантските обичаи, които Ивайло и Миряна следват. Пълен потрес за почитателките на 35-годишния софиянец е фактът, че той не е имал интимни връзки с обичаната си до първата им брачна нощ.

"Първата ни целувка беше пред олтара. Не сме имали интимни връзки преди брака ", показа тогава в изявление известният артист.

Според последните всемирски клюки Ивайло се е отдал напълно на фотосите и промотирането на новия сериал с негово присъединяване "Пътят на достойнството ". В него ролята му е на фамилен мъж, който ненадейно е зарязан от жена си. В действителността обаче не е ясно кой кого зарязва и дали това се случва в рамките на положителния звук. В свободните си ергенски вечери Захариев постоянно излиза с Ники Станоев, с който играят в обща режисура. Двамата са видяни в киносалон с две непознати девойки. Едно е ясно - Ивайло постоянно е твърдял, че е извънредно правилен и не утвърждава изневярата.

В едно от последните си изявленията той споделя, че изневярата във физическия му вид е нещо, което произлиза от душата на човек и сходен вид дейности зависят от персоналния честен кодекс. "Аз не бих си разрешил да обърна внимание на някой, в случай че това ще нарани половинката ми ", твърди артистът.

Макар на доктрина да е уверен в вярната методика за основаването и скрепяването на едно същинско семейство, очевидно в практиката нещата съществено куцат. Това води и до краха на връзките му с Миряна. Сега всичко остава в ръцете на догадките и фантазиите за какво Ивайло и Миряна са се разделили и следва ли бракоразвод. А самият той написа в своя фейсбук профил: "Щом сме свободни да бъдем това, което сме, да имаме вяра в това, което ни дава живот, и най-много, че обичаме, значи живеем благополучен живот (дори в някой миг да го забравяме). "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР