Хитовата певица на Пайнер Татяна, която наскоро пусна топ парчето

...
Хитовата певица на Пайнер Татяна, която наскоро пусна топ парчето
Коментари Харесай

Едни на жътва - други на плаж! Татяна ИЗНЕНАДА всички!

Хитовата певица на Пайнер Татяна, която неотдавна пусна топ парчето “Само с теб ” продължава да се труди и жъне триумфи, само че на полето за разлика от своите колежки които си разгласяват фотоси в обществените мрежи по какъв начин се препичат на плажа и мързелуват.

Татяна очевидно съчетава фитнес и работа, с цел да поддържа по този начин перфектната  фигура като на гимнастичка и не инцидентно я назовават в светските среди тялото.

“Жътвата скоро завършва и ще се отдам на заслужена отмора “ показа самата тя пред нашата медия.  Певица, която има и прякор Тялото, качи  забавно стори в обществените мрежи на което кара комбайн модел 660 Lexion до момента в който звучи новата й ария. Феновете  й побързаха да я поздравят, че на всички места е блестяща и неповторима! Имаше и мнения в които феновете й се чудеха дали мощното возило е част от фамилна облага или просто селфи, на което хубавицата отговори: ”Любовта и музиката са взаимно свързани без значение от мястото и събитие! ".

Скоро хитовата изпълнителка има рожден ден и чака едно вълнуващо лято....до жътвата на слънчогледа, която е в края на август! И до момента в който жъне на полето " Само с теб " към този момент изрично се обрисува шлагера на лятото . За 24 часа песента събра 150 000 гледания
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР