Хитовата лекарска сага Откраднат живот“ вече работи по свое продължение

...
Хитовата лекарска сага Откраднат живот“ вече работи по свое продължение
Коментари Харесай

Търсят актьори за 11-ти сезон на „Откраднат живот“ с обява в нета

Хитовата лекарска сага „ Откраднат живот “ към този момент работи по свое продължение в единадесети сезон, видя HotArena.

„ Нашата работа е да заснемем епизоди, не се наемам със период по кое време ще бъде излъчено, не сме определили край. Може да има сезон 11, 12 или 13. Абсолютна импровизация бе погрешното тиражиране на новината, че десети сезон е финален “, разяснява пред „ Телеграф “ продуцентът на здравната продукция Евтим Милошев.

В същото време в формалната фейсбук страница на организацията, която най-често набира артисти, било то експерти или не, се появи известие, което афишира кастинг за новия сезон. „ Съвсем скоро даваме старта на най-гледания български сериал на здравна тема, а точно сезон 11 на " Откраднат живот ", и в случай че желаете и вие да се докоснете до снимачната площадка, да покажете вашите умения, благоприятни условия и гении пред режисьори и желаете да имате професионална презентация за бъдещи планове, може да кандидатствате “, гласи част от обявата. До момента са обезпечени над 1500 артисти за всичките серии през цялото време през 2016 година

Сюжетът се преплита – една от най-вълнуващите линии е екранната бременност на актрисата и художник Диана Димитрова. Д-р Огнянова, както е позната за феновете на сериала, по всяка възможност ще роди в края на този сезон. За бебето ще се грижи в продължението, където един от водещите герои ще се бори със болестта СПИН – кой е той обаче, остава в тайнственост. Развитието продължава да се върти към обичаните персонажи – Наум Шопов, Владо Пенев, Васил Бинев и Неда Спасова, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР