Хитовата и безумно секси актриса, която мокри сънищата на хиляди

...
Хитовата и безумно секси актриса, която мокри сънищата на хиляди
Коментари Харесай

Секси колежка сменя вдовицата на Иван Ласкин като водеща в "Игри на волята"

Хитовата и безумно секси актриса, която мокри сънищата на хиляди мъже - Яна Маринова, ще смени колежката си Алекс Сърчаджиева като лице на риалити формата " Игри на волята ". Вдовицата на Иван Ласкин към този момент призна, че къса с Нова телевизия и няма да вземе присъединяване във втория сезон на предаването. Самата Маринова пък не подвигна мобилния си телефон, с цел да внесе повече изясненост по тематиката. Яна е първата алтернатива на продуцентите. Брюнетката е идеална за водеща на предаването, защото е извънредно запалена по спорта, обича адреналина и е извънредно готова за тежките борби, които да демонстрира на участниците. 

Яна е измежду дребното актриси у нас, които не се тормозят сами да си вършат каскадите. Снимките на предаването към този момент са почнали. Кандидатите, явили се на кастинг, са десетки, издават от екипа. Снимките още веднъж ще бъдат край Царево, само че плажът е друг спрямо предходната година. Първо ще се снима на Силистар, а по-късно участниците ще бъдат настанени на един от най-малките плажове в региона - Попския. Той е дълъг едвам 150 метра, което значи, че игрите няма да бъдат толкоз тежки физически. 

В същото време почитателите одобриха на нож промяната на Алекс. Според част от тях вдовицата на Ласкин се е справила добре като водеща и е трябвало да води и новия сезон на шоуто, написа България през днешния ден ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР