Хитовата доскоро продукция София ден и нощ, любима на тийнейджърите,

...
Хитовата доскоро продукция София ден и нощ, любима на тийнейджърите,
Коментари Харесай

Спират София ден и нощ заради нисък рейтинг

Хитовата до неотдавна продукция " София денонощно ", обичана на младежите, е на път да слезе от екран след 4-годишно лъчение в късните часове на делничните дни. Напоследък рейтингът на сериала е паднал под сериозния най-малко, сюжетните линии са очевидно изчерпани, а актьорите все по-често недоволстват от ниското възнаграждение. Миналата седмица е бил сниман последния епизод на поредицата, разкриха източници на " Уикенд " от продукцията. Най-вероятно финалната сцена ще бъде излъчена в края на май.

Сагата, която няколко години събираше пред дребния екран фенове на всякаква възраст, сигурно няма да има нов сезон. Интересни хрумвания за още епизоди липсвали, а участниците изгубили мотивация, тъй като не се чувствали задоволително оценени във финансово отношение. От кухнята на поредицата настояват, че актьорите получавали смешните 130 лв. за епизод даже във времето, когато " София денонощно " имаше разбиващ рейтинг. " Снимам по 16 часа дневно, цяла България ме знае, а ми дават жълти стотинки. Хонорарът ми не е мръднал към този момент няколко години – колкото взимах първоначално, толкоз и в този момент! ", гневял се Кристиян Кирилов, който изигра ролята на глуповатия, само че добросърдечен Митко и бързо се трансформира в един от най-големите любимци на феновете. Заради остри разлики с продуцента Краси Ванков героя му е отхвърлен, само че към момента се излъчват епизоди с негово присъединяване. 

Говори се, че всички риалити звезди са подписали стоманени контракти и сумите, които получавали, били конкретизирани авансово, без право на смяна. В началото пишман актьорите се съгласили на изискванията, тъй като били жадни за внимание и популярност, само че когато станали разпознаваеми и самочувствието им скочило до небето, почнали да демонстрират съответните искания. На всичкото от горната страна, участниците нямат право да дават никакви изявленията и да вземат участие независимо в рекламни начинания, до момента в който тече излъчването на " София денонощно ".

Най-известните измежду тях - Кристиян Кирилов и Димитър Илков (в ролята на Дани), упорствали за двойно нарастване на заплащането, но продуцентите порязали мераците им. В последна сметка доста от актьорите напуснаха, а други се захванаха със странични действия, които им докарват доста по-добри приходи. 

Напоследък сюжетът на шоуто напълно се е изчерпал откъм забавни хрумвания и героите тъпчат на едно място. До този миг са излъчени повече от 800 епизода, а героите се влюбваха, събираха се и се разделяха, плакаха и се смяха – всичко това под зоркия взор на камерите и на феновете. След първия епизод, излъчен на 29 септември 2015 година, се смениха доста персонажи, само че най-популярните измежду тях останаха до дъно. 

Образът на хазяина Боби – притежател на жилището, в който се развиват огромна част от историите, се играе от Милчо Ченков – Мимо. Той е някогашен състезател и настрана от сериала върти личен бизнес. За разлика от героя си, Милчо е щастливо женен, има две деца и няма никакво желание да се развежда. Той е разпален рокаджия, посещава всички рокерски събития и обожава татуировките. Ченков споделя, че се явил на кастинг за сериала като на смешка, само че продуцентите взели, че го харесали незабавно и му дали ролята. Докато течеше продукцията, екранния Боби напряко се видоизмени – той е напълнял с 23 кг от първата серия до в този момент и в случай че първоначално приличаше на леко занемарен някогашен състезател, в този момент мяза на пълен чичко-тарикат. 

Единственият от актьорския състав, който има по-сериозен опит пред обектива, е Димитър Илков - екранният Дани. Той е взел участие в няколко американски филми. Е, функциите му били епизодични, само че пък му донесли скъп опит. Хвали се, че е бил в един кадър с холивудската звезда Брат Пит в " Троя ", а в " Непопедимите " 3 и в " Живи машини " се е снимал с Антонио Бандерас. Хубавецът Димитър има щерка в предучилищна възраст, само че с майката на детето е разграничен от дълго време. Той мечтае за огромни функции в киното и се надява след сериала кариерата му да тръгне нагоре. 

Феновете на " София денонощно " дефинират зевзека Коки като най-забавния съквартирант. Истинското му име е Крис Ненков и в същинския живот въобще не е подобен смотаняк, какъвто го играе в сериала. Той има сериозна връзка с красивата манекенка Анджела и по всичко проличава, че любовта им е в разцвета си. Най-голямата звезда на поредицата несъмнено е Кристиян Кирилов в облика на Митака. Нацепеният мачо от Шумен покори женските сърца с атлетичната си фигура и чаровна усмивка. От няколко месеца екранният Митко е привързан с младата вяра на " Пайнер " Джулия и се приказва, че тя дала обещание да му пробие път в чалга средите. Младата певица правела всичко допустимо да угоди на известното си гадже. Тя го посъветвала да се запише на уроци по вокално майсторство и да развива гласа си, а след това дала обещание да му уреди контракт с Митко Пайнера. 

Кристиан се кани да се трансформира в най-силната конкуренция на чалга идолите Галин, Константин и Фики Стораро. Той е уверен в триумфа си, въпреки че гласовите му данни не са впечатляващи. Любимецът от " София денонощно " разчита най-много на външния си тип и на огромните си бицепси. " В днешно време множеството реализатори рапират, а не пеят. Важното е, че наподобявам добре! ", разправял Кирилов пред хора от обкръжението си. Сериалът се оказал стеснен за упоритостите на мачото, който откровено има вяра, че е всестранно развъртян гений, макар натрапчивия си акцент. 

Друго разпознаваемо лице от продукцията е Симона, чието същинско име е Калина Иванова. Тя попаднала в сериала откакто приключила гимназия, а в този момент е на 23 години. Твърди, че героинята й доста наподобява на самата нея като темперамент и може би по тази причина й било толкоз елементарно да влезе в облика. Слуховете я свързваха с сътрудника й Адриан Зурков, само че двамата отхвърлят да са били гаджета. 

Адриан играе ролята на неприятното момче в сериала и също като Кристиан Кирилов се радва на доста последователки. Героят му Марио е безсъвестен коцкар с тежко детство, което се отразява на всичките му интимни връзки. В действителния живот Зурков е професионален фитнес инструктор и си изкарва прехраната, като оказва помощ на хората да изградят по-здравословен метод на живот. Зурков има много клиенти от чужбина, които съветва по интенет. Брат му е притежател на верига фитнес зали в Съединени американски щати и по всяка възможност Адриан ще отиде в Америка, където инструкторите получават съществени заплати. Той имаше връзка с плеймейтката Таня Дешева, която спрягат за двойничка на Николета Лозанова. Kрасивата русокоска Калина Кузманова влезе в ролята на Галя. Неотдавна тя изпълни бюста си със силикон и зарадва феновете си с разголени фотоси по бански. Русата хала се занимава още с мода, има опит и на професионалната сцена – играла е в постановката " Женско царство " в Сатиричния спектакъл. 

Най-романтичната натура в " София денонощно " е приятелката на Дани – Михаела. В нейния облик влезе хубавицата Елизабет Фейм,която има хиляди почитатели в обществената мрежа и се радва на огромен зрителски интерес. Тя акцентира, че няма никакви естетични корекции по себе си, тъй като се усеща задоволително уверена и без тях. 

В сериала се подвизаваше и еротичният модел Бояна Генова, станала известна като " дребното коте " на футболиста Валери Божинов. Тя напусна поредицата поради ниското заплащене и се върна към огромната си пристрастеност – голите фотосесии. Клюките гласят, че по време на взаимната си работа Бояна и Кристиян Кирилов почнали интимна случка, която не изтраяла дълго и всеки поел по пътя си. 

Друга плеймейтка, спрягана за държанка на екранния Митак, е обилната брюнетка Анна-Мария Чернева. Секс бомбата се появи на мястото на русата силиконка Александрина Янкова (Поли), която преди време напусна продукцията със скандал. Анна-Мария е взела участие и в различен риалити формат – " Истински истории ", както и в реклами за бързи заеми. Преди няколко години пък се опитва като фолк изпълнителка. Тя е една от дребното хубавици, които съумяха да се отъркат в холивудската звезда Джейсън Стейтъм при гостуването му в България преди 5 години. Имаше връзка и с плейбоя Христо Сираков, прочут като Ицо Стоте манекенки, написа `Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР