Хитовата документална поредица на сдружение Българска история“ и ЗАД Армеец“

...
Хитовата документална поредица на сдружение Българска история“ и ЗАД Армеец“
Коментари Харесай

Късометражни филми разказват за забравените пълководци

Хитовата документална поредност на съдружие „ Българска история “ и ЗАД „ Армеец “ се завръща с ново издание – „ Нашите пълководци “

родължение на „ Българско военно знамение “ ще опише за забравените пълководци на България.

Целта на видеопроект е да опише историята по един по-вълнуващ метод и да помогне на учителите да предизвикат любознанието на учениците към родното минало.

Във фокуса на филмите са още лицата на Георги Вазов, Стилиян Ковачев, Данаил Николаев, Георги Тодоров, Димитър Добрев, Стефан Тошев, Георги Радков, Владимир Стойчев и Георги Векилски.

Представянето стартира от часа в Концертна зала на Военния клуб в София. По време на него ще се излъчи и първия филм, който е отдаден на българския бунтовник и офицер Олимпий Панов.

Първото издание на поредицата „ Българско военно знамение “ провокира голям интерес, както измежду всички над възпитаници в страната, пред които беше показан планът, по този начин и в обществените мрежи. Над 1.5 милиона са гледанията на филмите от поредицата във души са я гледали в Дискове с филмите от „ Българско военно знамение “ бяха изпратени до над 120 учебни заведения в страната.

Епиоздите от поредицата ще се популяризират гратис в обществените мрежи на съдружие „ Българска история “ и ЗАД „ Армеец “. Филмите ще създадат своята премиера и в българския ефирен ефир – от 11 ноември, всяка неделя от 16.30 часа, феновете могат да проследят кои са „ Нашите пълководци “ в предаването „ Операция:История “ по
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР