Хитмейкърът тръгва за Америка в началото на следващия месец точно

...
Хитмейкърът тръгва за Америка в началото на следващия месец точно
Коментари Харесай

Криско пак на турне в САЩ! Снима клип в Лас Вегас

Хитмейкърът потегля за Америка при започване на идващия месец тъкмо година, откакто за пръв път прелетя Океана за независимо турне. Този път Криско няма да бъде самичък. Турнето му ще е взаимно с най-голямата звезда от продуцентската му компания - Тита.

Попдивата, която предходната пролет бе абитуриентка, тръпне в очакване за работното странствуване. " Едва две години след старта на моята кариера и към този момент имам първо турне в Америка! Нямам самообладание да се срещна с българите там. С Криско ще изнесем 9 концерта ", радостна е изпълнителка на " Фотошоп ".

Началото на обиколката Криско и Тита ще слагат на 8 февруари в Торонто. Следващата вечер ще пеят в Чикаго, а на 10-ти са в Бостън. Концерт ще имат и в Ню Йорк пет дни по-късно. На 16 февруари звездите ще пеят в Денвър, а на 19-и в Лас Вегас. Следващата им спирка е Сан Франциско на 22 февруари. Ден по-късно още веднъж ще посетят ветровития град, а крайната им спирка е Маями, Флорида. Засега всичко към новия клип на Криско се пази в загадка. Не е ясно и на кои местоположения във Вегас екипът му ще снима, само че сигурно крайният резултат ще провокира взрив.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР