Хитлер е прекарал известно време в гей хостел във Виена

...
Хитлер е прекарал известно време в гей хостел във Виена
Коментари Харесай

ЦРУ от 1943 г.: Хитлер е бисексуален и садомазохист в живота и политикатa

Хитлер е прекарал известно време в гей хостел във Виена и е по едно и също време " хомосексуален и хетеросексуален " със " садомазохистична природа ", твърди американски разследващ отчет от 1943, разкрит от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Докладът от 1943 година загатва Виена, където Хитлер е живял от 1910 до 1913 година Според Централно разузнавателно управление на САЩ хостелът имал известност на място, където мъжете се срещат за " хомосексуални удоволствия ", оповестява " Дейли мейл ".

Адолф Хитлер е живял няколко години в гей хостела в Австрия , съгласно профила на Централно разузнавателно управление на САЩ за нацисткия водач. Разузнавателният отчет от 1943 година е направен за тогавашния президент Франклин Д. Рузвелт .

Докладът от 70 страници също твърди, че Адолф Хитлер е бил " полово притеглен " от неговия заместител фюрер , Рудолф Хес, който (както е описано) е прочут травестит .

Докладът е събран от антрополога Хенри Фийлд, член на Специалната разследваща работа на Белия дом , претрупан със събирането на всяка информация, която може да се откри за немския хайлайф по това време, в това число и за самия Хитлер.

Получената " биографична схема " на Хитлер обгръща всичко от детството и образованието до диета, обичана музика и " речева техника " . Отдавна е известно, че Хитлер е живял в хостела на Meldemannstrasse в Birgittenau, Виена.

По това време той е незает и се пробва да се препитава като художник и напуща хостела, с цел да се реалокира в Германия едвам откакто получава бащиното си завещание .

Службата предходник на актуалното Централно разузнавателно управление на САЩ, твърди, че хостелът има " репутацията, че е място, където възрастните мъже отиват да търсят млади мъже за хомосексуални удоволствия ". Информацията за сексуалността на Хитлер е предоставена от германо-американеца Ернст Седуик Ханфстангъл , който бил непосредствен другар и поддръжник на Хитлер през 20-те и 30-те години .

Ханфстангъл в последна сметка изпада в неподходящо състояние по отношение на Хитлер и нацисткото управление и бяга във Англия , след което отпътува за Съединени американски щати и стартира да работи за президента Рузвелт , като дава информация за стотици нацисти.

В отчета се твърди, че " афинитетът " на Хитлер към неговия възможен заместител фюрер Хес е станал по-силен и " може би е граничел със полов ", откакто те са затворени дружно през 20-те години на предишния век

Според отчета това разбиране се ускорява , откакто оказва се, че " псевдонимът на Хес измежду хомосексуалните членове на партията е Frauulein Anna и е известно, че е участвал на балове, облечен в женско облекло ".

След това Хитлер е разказан като " садомазохистичен вид човек " . Завършвайки главата за сексуалността на Хитлер, Фийлд разяснява: " Сексуалността му е двойнствена, както и неговите политически възгледи . Той е и двете хомосексуален и хетеросексуален, както е социалист и разгорещен националист, мъж и жена ".

" Докато същинският Адолф Хитлер е неосъществим за диагностициране, има някои обстоятелства, които потвърждават, че половото му състояние е даже отчайващо ", разяснява Фийлд в отчета на американското разузнаване от 1943 година

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР