Хитлер е изключителен държавник, постигнал удивителни чудеса в икономиката, инфраструктурата,

...
Хитлер е изключителен държавник, постигнал удивителни чудеса в икономиката, инфраструктурата,
Коментари Харесай

Проф. Николай Слатински: Сравняват ги, но Путин не е постигнал и 1/100 от това на Хитлер

Хитлер е извънреден общественик, постигнал удивителни чудеса в стопанската система, инфраструктурата, растежа на виталния стандарт, премахване на безработицата, създаване на неповторима военна индустрия и супермодерна и потресаващо стимулирана и невиждано надъхана войска.

 

Путин не е постигнал и 1/100 от всичкото това.

 

Той прахоса трилиони, пристигнали му наготово от енергийните запаси на Русия. Икономиката е аналогова, инфраструктурата - разпадаща се, виталният стандарт е невисок, има до 15% скрита безработица, военната индустрия създава изостанали от времето платформи и оръжия, а всеки нов неин артикул е с съвсем непреодолими софтуерни недостатъци, за армията му да не приказваме - цялостен неуспех, единствените ѝ триумфи са от ЧВК " Вагнер " - тайфа отвратителни главорези, които са или патологични престъпни нарушители, или изпечени бандити-професионалисти, мърсували и убивали в Африка, Азия и Латинска Америка.

 

И още една разлика има - в смелостта им. Единият е смел фюрер на страна, народ, общество и граждани; другият е нерешителен и долен мафиот - необут на проведена незаконна група, стиснала за гушата Русия.

 

Хитлер остава до последната си секунда в своя бункер в Берлин и се самоубива, като по едно и също време счупва със зъбите си ампулата цианкалий и се прострелва със своя " Валтер " в дясното слепоочие. А да припомня, че преди този момент подписва брак с Ева Браун, която се самоубива с цианкалий дружно с него.

 

Путин го видяхме каква безсрамна трепетлика е - при първата малко по-напрегната обстановка избяга подло като финален поплювко от своя московски бункер колкото се може по-надалеч. Жалък злощастник, шантажиращ света с нуклеарна бухалка и дърпащ Русия дружно със себе си в пропастта.

 

Никога толкоз свърхстрахлив човек не е имал толкоз доста власт и толкоз страшни средства да провокира злополука в случай че не в световен или континентален, то най-малко в районен и народен мащаб. Никога!

 

Николай Слатински

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР