Хитът на Пирин Фолк 2019 "Пирински орли" е сниман на

...
Хитът на Пирин Фолк 2019 "Пирински орли" е сниман на
Коментари Харесай

Хитът на Пирин Фолк сниман на Драгоманското блато преди пожара - slava.bg


Хитът на Пирин Фолк 2019 "Пирински орли " е сниман на Драгоманското тресавище малко преди да избухне пожара нощес, заяви артистът Валентин Велчев.

"Драгоманското тресавище несъмнено към този момент в никакъв случай няма да бъде същото след огромния пожар нощес, само че дребна част от хубостите на региона успяхме да запечатаме неотдавна с режисьора Джийсън Брад Люис в първия ми клип #ПиринскиОрли ", написа той в страницата си във фейсбук.

Именно режисьорът, който преди седмица се трансформира в сензация с присъединяване си в кулинарното реалити "Черешката на тортата " е избрал мястото за фотосите. "Никога преди този момент не бях ходил там, само че се оказа, че е неповторимо красиво. Прекарахме няколко незабравими часа до момента в който снимахме ", показа още Валентин Велчев.

Песента "Пирински орли " е написана от Ели Кордева, а аранжиментът е на Светослав Лобошки. На последното издание на фестивала Пирин Фолк в Сандански получи премията на журналистическото жури. Видеоклипът се излъчва по едно и също време в двете водещи музикални малките екрани Планета Фолк и Фен Фолк, както и в канала на Валентин Велчев в YouTube.

Виж видео клип: https://youtu.be/mb8C9BYX-pU

ВАЛЕНТИН ВЕЛЧЕВ В YOUTUBE:

https://www.youtube.com/c/ValentinVelchevMusic

ВАЛЕНТИН ВЕЛЧЕВ ВЪВ FACEBOOK:

https://www.facebook.com/valentinvelchevmusic

ВАЛЕНТИН ВЕЛЧЕВ В INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/valentin_velchev_music/
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР