***Хисаря.От 14.00 часа в читалище „Иван Вазов вицепрезидентът Илияна Йотова

...
***Хисаря.От 14.00 часа в читалище „Иван Вазов вицепрезидентът Илияна Йотова
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 29 април

***
Хисаря.
От 14.00 часа в читалище „ Иван Вазов " вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва на VI Национален юношески конкурс за известна ария „ Петнадесет лалета ".

***
Благоевград.
В 08.00 часа в зала „ 22 септември " ще се състои фестивала „ Здравей здраве ".

***
Благоевград.
На пътя за село Делвино денем ще се организира втори кръг от Национален шампионат по Планинско нанагорнище „ Благоевград- 2018 ".

***
Бургас.
В 11.00 часа в „ Акве Калиде " ще бъде показан танцовият театър „ Тела и придвижване ".

***
Варна.
По мотив 142 година от експлоадирането на Априлското въстание, Вътрешна македонска революционна организация провежда велопоход за отдаване на респект към починалите в него. Началната точка е Слънчевия часовник (входа на Морска градина) - 10.30 часа. От 11.00 часа всички участници във велопохода ще потеглят към Морската градина в посока бюст-паметника на Георги Бенковски за поднасяне на цветя и венци. В 13.30 часа всички участници във велопохода ще тръгнат към начална точка на похода по пътя, по който са пристигнали.

***
Велинград.
От 9.00 часа в храм „ Успение Богородично " в град Велинград в Неделята на Разслабления архиерейска света Литургия ще оглави Негово Преосвещенство Константийския свещеник Яков.

***
Враца.
От 10.00 часа в НЧ „ Развитие 1869 " - Враца, над 350 танцьори и артисти от 19 читалища в община Враца ще покажат своите надарени осъществявания в XXIII издание на Общинския пролетен празник.

***
Горна Оряховица.
В НЧ „ Напредък-1869 " продължава Първият народен танцов конкурс „ Танцова въртележка ".

***
Горна Оряховица.
От 10.00 и от 11.30 часа на Стадион „ Захарни фабрики " ще се организира среща от шампионата на футбол 7 и футбол сред ФК „ Долна Оряховица " град Долна Оряховица - ФК „ Изгрев 93 " село Царевец.

***
Добрич.
От 11.00 часа в Държавен куклен спектакъл „ Дора Габе " ще се играе кукленият театър „ Пинокио ".

***
Ихтиман.
От 9.00 часа в храм „ Успение Богородично " в Ихтиман архиерейска света Литургия ще оглави Негово Преосвещенство Белоградчишкия свещеник Поликарп, викарий на Софийския митрополит.

***
Пловдив.
В 08.00 часа на пл. „ Централен " ще бъде даден старт на Маратон „ Пловдив " 2018. Награждаването на спечелилите ще бъде от 13.00 часа на площада.

***
Русе.
От 13.00 часа в районната библиотека „ Любен Каравелов " ще се състои кръгла маса на тематика „ 140 години от Освобождението на България от османско робство ".

***
Свищов./с. Българско Сливово.
В салона на НЧ „ Възраждане - 1908 " в село Българско Сливово ще с епроведе районен фолклорен фестивал „ От Лазарица до Гергьовден ".

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Кукления спектакъл ще бъде показан мюзикълът „ Вълкът и седемте козлета ".

***
Хасково.
От 11.00 часа на сцената на площад " Свобода " в Хасково ще се организира Концерт на НМУ " Проф. Панчо Владигеров ".

*** Шумен.
От 10.00 часа в Н.Ч. „ Д. Войников " ще се състои церемонията за връчването на премиите на спечелилите в XXVI Национален конкурс за осъществяване на унгарска и българска литература.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР