Хирургът от Калифорния д-р Роджър Лейк със сигурност не е

...
Хирургът от Калифорния д-р Роджър Лейк със сигурност не е
Коментари Харесай

Американски хирург вади от хора извънземни чипове

Хирургът от Калифорния доктор Роджър Лейк сигурно не е от неверниците в съществуването на извънземни цивилизации, защото самият той е имал контакт с тях.

Медикът твърди, че в своята процедура се е сблъскал с най-малко десетима пациенти, от които е извадил извънземни микроскопични чипове от телата им.

Всичко почнало през 1973 година. Докато управлявал дребен аероплан, ненадейно моторът му изключил. Лейк изгубъл схващане и се озовал в тунел, яркоосветен.

След известно време лекарят пристигнал в схващане и сполучливо приземил на летящата птица.

До тук добре. Но след няколко дни американецът разкрил необичайно петънце на дясната си ръка.

Три точици били симетрично ситуирани покрай междинния пръст на дланта му. На мрачно Роджър забелязал, че от точките струи зелена светлина.

Лекарят се посъветвал с уфолози. И най-логично пояснение за тях било, че по време на изгубването на творение, Роджър просто е бил зависим на извънземен разсъдък.

Лейк стартира да се рови и открива, че и друга хора са преживеи сходни събития.

След отвличания от извънземни Патрисия Демли и Пет Паринело откриват странни премети в телата си след инцидентно направени рентгенови фотоси.

Доктор Лейк персонално ги извадил от крайници на Патрисия и от ръката на Пет. Пациентите му в никакъв случай не са се познавали, само че предметите с формата на семки от пъпеш в телата им били безусловно идентични.

Покрити били с мембрана и издавали лека фосфорна светлина.

Година по-късно, през 1996, лекарят се натъква на нови два случая. Дорис и Ени се оказват приемници на сферични предмети в краката си.

С течение на годините лекарят извадил извънземни чипове даже от челюст на собствен пациент.

 Американски хирург вади от хора извънземни чипове

Всички предмети били обширно изследвани от учени. Те разкрили, че се състоят от 11 разнообразни метала. Част от тях - непознати за човечеството. По своя състав били близки до метеоритите. В сферичните импланти на Дорис и Ени пък били открити кристали.

Специалистите, разследвали сходни случаи, считат, че извънземните чипови имат няколко предопределения. Едно от тях е да наблюдават придвижването на хората, да четат мислите им.

Вторият тип чипове са информационни проводници и посредством тях притежателят им на земята получава заповеди от инопланетяните.

Третите чипове имат за цел да заместят избрани функционалности в човешкия организъм и като цяло да се грижи за положителното му положение.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР