Хирургът д-р Петър Грибнев, урологът д-р Чавдар Еленков и кардиологът

...
Хирургът д-р Петър Грибнев, урологът д-р Чавдар Еленков и кардиологът
Коментари Харесай

Хирург, уролог и кардиолог влизат в новата управа на Александровска болница

Хирургът доктор Петър Грибнев, урологът доктор Чавдар Еленков и кардиологът доктор Зоя Кунева влизат в новата администрация на най-старата университетска болница " Александровска ", съобщи actualno.com. Те са утвърдени от съвета на шефовете на болничното заведение и са препоръчани от новия шеф доктор Атанас Атанасов.

Д-р Петър Грибнев става зам.- изпълнителен шеф по лечебната активност. Той приключва медицина в МУ - София през 1998 година Професионалните му ползи са ориентирани към лапароскопска хирургия на онкологичните болести на стомашно-чревния тракт и към чернодробната хирургия. В началото на август 2004 година е назначен за ординатор във Втора хирургия, а след конкурс - и за помощник към катедра „ Хирургия “ на МУ - София. Има компетентност по хирургия от 2008 година От 2016 година управлява направлението по " Хирургия на гастроинтестиналния тракт и онкохирургия " към Клиниката по хирургия на Александровска болница. Специализирал е в Белгия, Холандия, Англия, Израел, Гърция.

Даниела Цекова е зам.- изпълнителен шеф по административно-стопански действия. Тя е магистър по право с професионална подготовка „ юрист” от УНСС от 1999. Придобива дееспособност по компетентност „ право”. Има удостоверение за лицензиран специалист по акредитация на лечебни заведение към Министерство на здравеопазването от 2001 и подготовка по „ Здравен мениджмънт” от 2005 година В УМБАЛ “Александровска “ е юрист от 2007 година и основен юрист от 2015 година до сегашния миг.

Д-р Чавдар Еленков става зам.- изпълнителен шеф по доболничната помощ. Д-р Еленков приключва медицина във Висш медицински институт - София през 1982 година Има компетентност по урология и удостоверение за професионална подготовка по „ Здравен мениджмънт” от УНСС. Магистър е по „ Обществено здраве и здравен мениджмънт “ от МУ-София. Работи в УМБАЛ „ Александровска “ от 1992 година, като в интервала 2005 - 2009 година е член на Съвета на шефовете, а от април до октомври 2008 година е зам.- шеф по лечебната активност на болничното заведение. От 2009 година до сегашния миг доктор Еленков е шеф на ДКЦ “Александровск ".

Д-р Зоя Кунева Васкова е новият основен секретар и координатор по образователната и научната активност. Д-р Кунева приключва медицина в МУ - Пловдив и здравен мениджмънт. Има компетентност по вътрешни заболявания и по кардиология и ревматология. От 1986 година работи в Клиниката по кардиология на УМБАЛ „ Александровска “. В интервала 2002-2005 година е зам.- шеф по лечебната активност на болничното заведение. Била е дълготраен учител на студенти и специализанти в катедра „ Вътрешни заболявания “ на МУ – София. Д-р Кунева има експертно равнище по ехокардиография. Към момента е шеф на отделението по „ Неинвазивна диагностика “ на Клиниката по кардиология.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР