Хирург в Турция, извършил операция за отслабване на млада жена,

...
Хирург в Турция, извършил операция за отслабване на млада жена,
Коментари Харесай

Турски хирург за отслабване, който оперира починалия британец, казва, че той „не е направил нищо лошо“

Хирург в Турция, направил интервенция за намаляване на млада жена, която по-късно умря, настоя, че не е направил нищо неприятно.

20-годишната Морган Рибиеро употребява личния си поверителен фонд, с цел да заплати интервенцията на стомашния ръкав от доктор Серкан Байил в Истанбул, само че колабира по време на полета си за у дома и умря по-късно в болничното заведение.

Д-р Bayil ни сподели в частната болница, където работи, че гибелта й няма нищо общо с интервенцията и твърди, че е умряла заради емболия в самолета. Но оценката му разгневи скърбящата майка на Морган Ерин Гибсън, 44, която сподели, че хирурзите са й споделили, че тънките й вътрешности са били прерязани. по-пълен по-рано. Цената за частно лекуване в Обединеното кралство е 8 000 до 10 000 английски лири, само че в Турция беше единствено 2 500 английски лири.

Морган легна под ножа на 5 януари и получи позволение от доктор Байил да се върне вкъщи в Южен Лондон на 9 януари. Но по време на полета си назад до Гетуик тя разви затруднения и се счита, че е изпадна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР